Κύπελλο Ελλάδας

Ευθύνες στην αστυνομία καταλογίζουν οι παρατηρητές

Σοβαρές ευθύνες στην αστυνομία για μη τήρηση όσων είχαν συμφωνηθεί επιρρίπτουν οι παρατηρητές του τελικού Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό.

Επιβαρυντική όχι μόνο για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αλλά και για την… αστυνομία είναι η έκθεση των παρατηρητών του τελικού Κυπέλλου.

Οι κ.κ. Βακάλης, Διακοφώτης και Χατζησαρόγλου κάνουν λόγο για μη τήρηση αρκετών συμφωνηθέντων για τα μέτρα ασφαλείας από την ΕΛ.ΑΣ., ενώ επισημαίνουν πως η αστυνομία και ειδικά ο ταξίαρχος δεν ήταν συνεργάσιμοι. Αναφέρουν, συγκεκριμένα, πως του υπέδειξαν να τοποθετηθούν επιπλέον άνδρες -μεταξύ άλλων και- στα VIP, κάτι ωστόσο που δεν συνέβη με τη δικαιολογία ότι δεν ήταν επαρκείς οι διαθέσιμες δυνάμεις, ενώ μετά τα επεισόδια ακόμη και στα επίσημα του Πανθεσσαλικού τού δόθηκε εντολή ενίσχυσης της αστυνομικής δύναμης.

Όταν, δε, ο υπεύθυνος της αστυνομικής δύναμης που βρέθηκε στο Πανθεσσαλικό ρωτήθηκε από τους παρατηρητές αν εγγυάται για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα απάντησε πως «… η αστυνομία δεν εγγυάται, προσπαθεί!».

Η αναφορά στις εκθέσεις των παρατηρητών για ανεπάρκεια της αστυνομίας αναμένεται να αξιοποιηθεί αναλόγως από τα νομικά τμήματα των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην προσπάθειά τους για τη μικρότερη δυνατή ποινή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x