Stoiximan Super League

Ευχάριστα για Δέλλα με Φυτανίδη και Ούμπιντες

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που έχει βρεθεί ο Ατρόμητος χρειάζεται όλα του τα «όπλα» και τα ευχάριστα για τον Τραϊανό Δέλλα προκύπτουν από τους Φυτανίδη και Ούμπιντες.

Οριακό για πρόσωπα και καταστάσεις είναι το ματς του Ατρόμητου κόντρα στον Πανθρακικό, αφού είναι αυτονόητο ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.

Εν όψει αυτού του ματς, ο Τραϊανός Δέλλας είναι στην ευχάριστη θέση να μετρά επιστροφές και μάλιστα σημαντικές που ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό την ενδεκάδα των Περιστεριωτών.

Συγκεκριμένα, οι Σωκράτης Φυτανίδης και Χαβιέ Ούμπιντες έλαβαν μέρος σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και απλά δεν συμμετείχαν στο διπλό, ενώ κανονικά προπονήθηκε και ο Γοδόι που όπως είχαμε αναφέρει από την Κυριακή δεν είχε κάτι σοβαρό. Μάλιστα, η μαγνητική του Αργεντινού ήταν «καθαρή» και το μόνο που έχει υποστεί είναι ένα αιμάτωμα στο γόνατο.

Κατόπιν των σημερινών… εξελίξεων, ο Φυτανίδης αναμένεται να είναι τουλάχιστον στην αποστολή για το ματς κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής, ενώ η αποθεραπεία του Ούμπιντες εξελίσσεται πολύ ενθαρρυντικά και δεν αποκλείεται να είναι έτοιμος στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Στο μοναδικό αρνητικό είναι ότι εκτός προγράμματος έμεινε ο Μαριάνο Μπίτολο, καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και επέστρεψε σπίτι.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x