Stoiximan Super League

Ευχάριστα με Γλύκο-Σκόνδρα

Με τους Παναγιώτη Γλύκο και Γιάννη Σκόνδρα να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Καλλονή.

Γεμίζει το «οπλοστάσιο» του Βλάνταν Ίβιτς στον ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων του «δικεφάλου του Βορρά» στο πρωτάθλημα της Super League. Στην προπόνηση της Τετάρτης, ο Σέρβος τεχνικός είδε να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα οι Γλύκος και Σκόνδρας, ενώ το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει την Πέμπτη και ο Βίτορ.

Το πρόγραμμα, όπως συμβαίνει βάσει του εβδομαδιαίου προγραμματισμού, περιελάμβανε τρέξιμο, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, εκρηκτικότητας και ταχυδύναμης με μπάλα, ενώ στο τέλος οι παίκτες χωρίστηκαν και έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα.

Στα ευχάριστα της ημέρας ήταν η επιστροφή του Παναγιώτη Γλύκου, που γυμνάστηκε με τους τερματοφύλακες, αλλά και αυτή του Γιάννη Σκόνδρα, που προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο Μιγκέλ Βίτορ ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό την ενόχληση στους προσαγωγούς, αλλά γυμνάστηκε ατομικά και την Πέμπτη θα προσπαθήσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα θέσει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του για το προσεχές παιχνίδι με την Καλλονή.

Από εκεί και πέρα, οι Ροντρίγκες , Ζάιρο συνέχισαν σε πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης, ενώ οι Κωνσταντινίδης , Χατζηισαϊας και Μπερμπάτοφ συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας και φυσικά δεν υπολογίζονται. Η προετοιμασία του «δικεφάλου του Βορρά» θα συνεχιστεί την Πέμπτη με προπόνηση που θα γίνει στις 16:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x