Stoiximan Super League

Ευχάριστα νέα για Εσιέν

Ικανοποίηση για την κατάσταση που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Μικαέλ Εσιέν υπάρχει στον Παναθηναϊκό και δεν είναι απίθανο να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Χαμόγελα έχει προκαλέσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μικαέλ Εσιέν και ειδικά τα όσα είδαν στην τελευταία προπόνηση.

Ο Γκανέζος μέσος έβγαλε το πρώτο μέρος του προγράμματος της Πέμπτης, καταφέρνοντας μετά το ζέσταμα να κάνει κάποιες ασκήσεις, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό. Φαίνεται ότι είναι κοντά στο να μπει επιτέλους σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά στο «τριφύλλι» δεν λένε μεγάλα λόγια για την συγκεκριμένη περίπτωση και κρατάνε χαμηλά τον πήχη.

Δεν αναμένεται να «γκαζώσει» αυτήν την εβδομάδα και αυτό πρόκειται να συμβεί στις αρχές της επόμενης, όταν και θα δοκιμάσει να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα.

Σύμφωνα με τις τωρινές εκτιμήσεις και όπως αναφέρεται στην «Πράσινη» το πιο πιθανό είναι να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 7 Νοεμβρίου. Ωστόσο, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την 1η Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x