Stoiximan Super League

Ευχάριστο κλίμα και μία… έκπληξη στον Ατρόμητο (pic)

Στα Χανιά βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες ο Ατρόμητος για το ματς κόντρα στον Πλατανιά, με την αποστολή της ομάδας να περιμένει μία έκπληξη.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς κόντρα στον Πλατανιά, με την αποστολή της ομάδας να βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στα Χανιά.

Οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι πρόλαβαν να κάνουν και μια βόλτα μέσα στην πόλη και μάλιστα πολλοί Χανιώτες τους αναγνώρισαν και τους έδωσαν συγχαρητήρια για τη φετινή εξαιρετική τους πορεία, ενώ μερικοί εξ αυτών εξέφρασαν και την ευχή να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα, δείχνοντας την προτίμησή τους σε σχέση με τις «μεγάλες» ομάδες της Super League

Με την επιστροφή στο ξενοδοχείο, η ομάδα είχε το καθιερωμένο της δείπνο και εκεί τους περίμενε μία έκπληξη. Ένας μικρός φίλος του Ατρόμητου από την Κρήτη βρέθηκε στο χώρο που έτρωγαν οι ποδοσφαιριστές, ζήτησε να φωτογραφεί μαζί τους και φυσικά κανείς δεν τους χάλασε χατίρι, με τον τυχερό να παίρνει και αρκετά αυτόγραφα.

Χαρακτηριστικό του συμβάντος ήταν ότι όλοι οι παίκτες υποδέχθηκαν με πολύ μεγάλη χαρά τον πιτσιρικά, με τον φετινό Ατρόμητο να αποδεικνύει για ακόμα μία φορά το οικογενειακό κλίμα των αποδυτηρίων.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x