Super League 2

Το «ευχαριστώ» των οργανωμένων του ΟΦΗ

Τον κόσμο που βρέθηκε στο «Γεντί Κουλέ» για τη τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου ευχαρίστησε ο σύνδεσμος φίλων ΟΦΗ «Snakes», βοηθώντας στο φιλανθρωπικό κομμάτι της εκδήλωσης

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σαν Σύνδεσμος οπαδών Snakes 4 Heraklion Club, μετά την πετυχημένη αυτήν βραδιά του Σαββάτου στο «Γεντί Κουλέ» με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, θέλουμε από την πλευρά μας να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για την επιτυχία αυτής της μεγάλης συναυλίας.

Ευχαριστούμε όλους τους υποστηρικτές μας αλλά πάνω από όλα θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τους 2.500 και πλέον Ηρακλειώτες για την συγκινητική σας παρουσία και παράλληλα την μεγάλη συνεισφορά σας στο φιλανθρωπικό κομμάτι της συναυλίας. Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για εμάς και στο τέλος καταφέραμε να το κερδίσουμε φέρνοντας στο «Γεντί Κουλέ» αυτόν τον μεγάλο καλλιτέχνη. Ευχαριστούμε τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και ολόκληρο το επιτελείο του που αποδέχτηκαν την πρόταση μας αμέσως και χωρίς κανέναν δισταγμό!

Όπως υποσχεθήκαμε, μεγάλο κέρδος των εσόδων θα δωριστεί για φιλανθρωπικούς σκοπού. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μοιραστεί στην Παιδοαιματολογική Μονάδα του ΠΑΓΝΗ, στην οικογένεια της μικρής Ευαγγελίας και στην ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ σε δωροεπιταγές από τα Βιβλιοπωλεία Ελευθερουδάκης για την αγορά σχολικών ειδών για παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

Τέλος απευθυνόμενοι σε όλον τον κόσμο του ΟΦΗ, τον καλούμε να συσπειρωθεί και να σταθεί δίπλα στην ομάδα με την παρουσία του στο «Γεντί Κουλέ» είτε αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας, είτε από εισιτήριο ανά αγώνα.

Υ.Γ. Όλοι στην Θύρα 4 – Όλοι «Γεντί Κουλέ»

Υ.Γ. 2. ΟΠΑΔΟΣ = ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x