Stoiximan Super League

Ευχές της ΑΕΚ στον Νίκο Πανταζή

Τις ευχές στον επί 44 χρόνια πιστό στρατιώτη της ομάδας, Νίκο Πανταζή απέστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ με αφορμή τα 68α γενέθλια του.

Τα 68 χρόνια ζωής συμπληρώνει σήμερα ο Νίκος Πανταζής, μία από τις εμβληματικότερες φυσιογνωμίες στην ιστορία της ΑΕΚ και επικεφαλής του τμήματος φυσικοθεραπείας της «Ένωσης» για αρκετές δεκαετίες.

Για το λόγο αυτό η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ του ευχήθηκε με ποστάρισμα στην σελίδα της ομάδας στο Facebook χαρακτηρίζοντας τον ως '' διακεκριμένο επιστήμονα και ένα από τα διαχρονικά σύμβολα του συλλόγου''.

«Γενέθλια σήμερα για μια από τις πιο σημαντικές φυσιογνωμίες της ΑΕΚ εδώ και σχεδόν μισό αιώνα. Ο Υπεύθυνος Τμήματος Αποκατάστασης της ομάδας μας Νίκος Πανταζής κλείνει 68 χρόνια ζωής, εκ των οποίων τα περισσότερα τα έχει αφιερώσει στην ΑΕΚ: αρχικά ως αθλητής στίβου μεγάλων αποστάσεων και από το 1972 και μετά ως φυσικοθεραπευτής της ομάδας ποδοσφαίρου, παρών στις μικρές και μεγάλες στιγμές της εδώ και 45 χρόνια. Διακεκριμένος επιστήμονας και πρότυπο ήθους, αποτελεί ένα από τα διαχρονικά σύμβολα του συλλόγου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x