Stoiximan Super League

Ευχή-«καρφί» από Ίβιτς σε Μπέντο

Μια ιδιαίτερα… καυστική ευχή έκανε ο Βλάνταν Ίβιτς στον Πάουλο Μπέντο μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, όπως προκύπτει από τους «ερυθρόλευκους».

Το ντέρμπι της Κυριακής καλά κρατεί και στην επιφάνεια έρχονται διαρκώς πληροφορίες από τα «παρασκήνια». Από τους «ερυθρόλευκους» προκύπτει πως μετά το τέλος του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (2-1) ο Βλάνταν Ίβιτς έκανε μία… αιχμηρή ευχή στον Πάουλο Μπέντο.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» φέρεται να πλησίασε τον Πορτογάλο συνάδελφό του και να του είπε: «Σου εύχομαι τα καλύτερα. Για εσένα, όχι για τον Ολυμπιακό». Κι όπως έλεγαν από τον Ολυμπιακό, από το ύφος του Ίβιτς κάθε άλλο παρά χιουμοριστική ήταν η ατάκα του προς τον Μπέντο.

Μάλιστα, από πλευράς «ερυθρολεύκων» γίνεται σαφές πως ουδείς πείραξε τον προπονητή του ΠΑΟΚ όπως ο ίδιος καταγγέλλει και ο μόνος από το τεχνικό τιμ που ήρθε σε επαφή μαζί του ήταν ο βοηθός του Μπέντο, που κατά τη στιγμή της αποχώρησης των φιλοξενούμενων από το γήπεδο για τα αποδυτήρια τον ρώτησε σε ήπιους τόνους «Τι συμβαίνει, γιατί μπήκες μέσα;».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x