Europa League

Ευχήθηκε σε όλες τις ελληνικές ομάδες και… ειδικά στον Πανιώνιο ο Αστέρας Τρίπολης!

Στο πλευρό όλων των ελληνικών ομάδων που αγωνίζονται απόψε στην Ευρώπη -αλλά ειδικότερα σε αυτό του Πανιωνίου- δήλωσε ο Αστέρας Τρίπολης. Δείτε τον λόγο στο σχετικό ποστάρισμα των Αρκάδων.

Τις ευχές του σε όλες τις ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται την Πέμπτη στους ομίλους του Europa League έδωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Με μήνυμά τους στο Facebook, οι Αρκάδες δήλωσαν στο πλευρό όλων, αλλά στάθηκαν ειδικότερα στον Πανιώνιο.

Κι αυτό διότι αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την οποία είχαν οι αποκλείσει οι ίδιοι στον δρόμο για τους ομίλους της διοργάνωσης προ τριετίας.


Αναλυτικά το μήνυμα του Αστέρα

«Η ευχή για καλή επιτυχία στις ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται απόψε στο EUROPA LEAGUE είναι δεδομένη, όπως και η καλή συνέχεια στις ομάδες που προχώρησαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Υπάρχει όμως και μία ιδιαίτερη ευχή από εμάς προς τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, καθώς αντιμετωπίζει την ομάδα που απέκλεισε ο ΑΣΤΕΡΑΣ το 2014 και βρέθηκε στους ομίλους του EUROPA LEAGUE!

Εκείνο το κατόρθωμα, που αποτέλεσε και την πρώτη πρόκριση ελληνικής ομάδας κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ας γίνει οδηγός για μια ακόμη μεγάλη πρόκριση που τόσο πολύ έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο μας. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x