Ιταλία

Έχασε βαθμούς και… Μανωλά η Ρόμα!

Σε γκέλα ολκής υπέπεσε η Ρόμα που έμεινε στο 1-1 με την Σασουόλο εντός έδρας, ενώ έχασε και τον Κώστα Μανωλά με τραυματισμό στο αριστερό πόδι. Επιτέλους νίκη για Μπενεβέντο μετά από 19 αγωνιστικές!

Την ευκαιρία να ανέβει προσωρινά στην τρίτη θέση έχασε η Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» υπέπεσαν σε γκέλα ολκής, μένοντας στο 1-1 με την Σασουόλο εντός έδρας, ενώ είδαν και τον Κώστα Μανωλά να αποχωρεί τραυματίας στο ημίχρονο με πρόβλημα στο αριστερό πόδι.

Η Ρόμα είχε το πάνω χέρι από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και κατάφερε με τη συμπλήρωση μισής ώρας να ανοίξει το σκορ με τον Πελεγκρίνι. Το… νερό είχε μπει στ’ αυλάκι για τους Ρωμαίους, που έδειχναν διάθεση να «κλειδώσουν» το τρίποντο, ψάχνοντας υπομονετικά το δεύτερο γκολ.

Δεν κατάφεραν να το βρουν και εν τέλει την… πάτησαν με τον Μισιρόλι να «παγώνει» το Ολίμπικο στο 78ο λεπτό. Ακολούθησε ασφυκτική πίεση από τους γηπεδούχους, χαμένες ευκαιρίες και ακυρωθέν γκολ του Φλορέντσι στο 85’ με το 1-1 να παραμένει μέχρι το φινάλε. Ο Κώστας Μανωλάς αποχώρησε στο ημίχρονο της αναμέτρησης με πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό πόδι.

Ιστορική νίκη για την Μπενεβέντο. Οι «νεοφώτιστοι» και ουραγοί του πρωταθλήματος πανηγύρισαν το πρώτο τρίποντο της ιστορίας τους στην μεγάλη κατηγορία, επικρατώντας 1-0 της Κιέβο που παραπαίει, χάρη σε γκολ του Κόντα.

«Τρένο» η Ουντινέζε, πήρε τέταρτο σερί τρίποντο αυτή τη φορά επικρατώντας με 2-1 στην έδρα της Μπολονόνια. Υψηλές πτήσεις και για την Σαμπντόρια που λύγισε με δύο γκολ στις καθυστερήσεις την ΣΠΑΛ χάρη σε ισάριθμα τέρματα του Κουαλιαρέλα.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

Παρασκευή 29/12

Κροτόνε – Νάπολι 0-1
(17’ Χάμσικ)

Σάββατο 30/12

Φιορεντίνα – Μίλαν 1-1
(70' Σιμεόνε / 74' Τσαλχάνογλου)

Τορίνο – Τζένοα 0-0
Μπενεβέντο – Κιέβο 1-0
(64’ Κόντα)

Ρόμα – Σασουόλο 1-1
(31’ Πελεγκρίνι / 78’ Μισιρόλι)

Σαμπντόρια – ΣΠΑΛ 2-0
(90’+2’ πέν., 90’+4’ Κουαλιαρέλα)

Αταλάντα – Κάλιαρι 1-2
(90’+1’ Γκόμες / 6’ Παβολέτι, 23’ Παντόιν)

Μπολόνια – Ουντινέζε 1-2
(27’ Ντανίλο αυτ. / 37’ Βίντμερ, 48’ Λαζάνια)

Ίντερ – Λάτσιο
Βερόνα – Γιουβέντους

Η επόμενη (20η) αγωνιστική

Παρασκευή 5/1

Κιέβο – Ουντινέζε
Φιορεντίνα – Ίντερ

Σάββατο 6/1

Τορίνο – Μπολόνια
Μπενεβέντο – Σαμπντόρια
Νάπολι – Βερόνα
Τζένοα – Σασουόλο
ΣΠΑΛ – Λάτσιο
Μίλαν – Κροτόνε
Ρόμα – Αταλάντα
Κάλιαρι – Γιουβέντους

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x