Stoiximan Super League

Έχασε η ΑΕΚ, έπαιξε ο Κονέ

Την πρώτη του εμφάνιση με τα κιτρινόμαυρα μετά την επιστροφή του έκανε ο Παναγιώτης Κονέ. Ο Έλληνας χαφ (όπως και ο Τσιγκρίνσκι) πήρε χρόνο συμμετοχής στην ήττα 1-0 της ΑΕΚ από την Τσουκαρίτσκι.

Στα λίγα κέρδη που αποκόμισε η ΑΕΚ από το φιλικό με την Τσουκαρίτσκι συμπεριλαμβάνεται ο Παναγιώτης Κονέ.

Ο Έλληνας χαφ, η προσθήκη του οποίου στο ρόστερ αναμένεται πώς και πώς, πήρε τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά από τότε που επέστρεψε στην «Ένωση».

Παρόλο που έπαιξε ωστόσο μέχρι το 70’, δεν μπόρεσε ούτε εκείνος, ούτε ο Τσιγκρίνσκι (που επίσης πήρε χρόνο συμμετοχής) να εμποδίσει την ήττα των «κιτρινόμαυρων» με 1-0.

Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, που παρακολούθησε από κοντά το φιλικό στα Σπάτα, η ομάδα του Χιμένεθ δεν βρήκε απάντηση στο γκολ που σημείωσε στο 44’ ο Οβούσου (με ατομική ενέργεια και σουτ στη δεξιά γωνία του Τσιντώτα).

Η καλύτερη ευκαιρία της, δε, να ισοφαρίσει ήταν μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αραούχο στο οριζόντιο δοκάρι στο 55’. Δοκάρι είχαν και οι Σέρβοι στο 83’ (σε σουτ του Μπόγιτς), ενώ στα θετικά για την ΑΕΚ καταγράφεται ότι για 65 λεπτά αγωνίστηκε ο Γιακουμάκης και ότι ντεμπούτο έκανε ο νεαρός Σταμούλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε ο γιος του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, Νεμάνια, ο οποίος μάλιστα άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις ως εξτρέμ.


Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Λόπες (35’ Βινίσιους) Τζανετόπουλος, Σιμόες, Ροντρίγκες, Κονέ, Βλαχομήτρος, Γιακουμάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο: Τσιντώτας (84’ Ντούνης) Μπακάκης, Βράνιες (83’ Τσιβελεκίδης) Τσιγκρίνσκι, Βινίσιους, Τζανετόπουλος, Σιμόες (60’ Αντωνίου) Αραούχο, Λιβάια, Κονέ (70’ Σταμούλης) Γιακουμάκης (65’ Μπάμπης).

ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ: Μπέλιτς, Κοπίτοβιτς, Πούσκαριτς, Λάγκατορ, Κάγεβιτς, Πέταρ Γιοβάνοβιτς, Οβούσου, Σάσα Γιοβάνοβιτς, Μιλόγεβιτς, Μπασάνοβιτς, Μπόγιτς

Στο δεύτερο ημίχρονο: Μπέλιτς (59’ Πέτροβιτς) Πέταρ Γιοβάνοβιτς, Πούσκαριτς, Κοπίτοβιτς, Μπασάνοβιτς, Λάγκατορ (65’ Τσερνομάρκοβιτς) Μιλόγεβιτς, Οβούσου (70’ Ντόκιτς) Αντάμοβιτς, Ζόριτς, Κάγεβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x