Euro 2024

Έχασε τον ύπνο του από χαρά ο Γούντμπερν (video)

Όλο το βράδυ θα ερχόταν στο μυαλό του ξανά και ξανά η στιγμή που η μπάλα «προσγειώνεται» στο πόδι του κι από εκεί με ένα δυνατό σουτ καταλήγει στα δίχτυα.

Όλο το βράδυ θα ερχόταν στο μυαλό του ξανά και ξανά η στιγμή που η μπάλα «προσγειώνεται» στο πόδι του κι από εκεί με ένα δυνατό σουτ καταλήγει στα δίχτυα. Ο Μπεν Γούντμπερν δήλωσε η χαρά και η η στιγμή που έζησε με την εθνική Ουαλίας, δεν θα τον άφηναν να κοιμηθεί..

Ο 17χρονος χαφ της Λίβερπουλ ήταν εκείνος που καθόρισε το αποτέλεσμα (1-0) του αγώνα των «δράκων» με την Αυστρία στο Κάρντιφ, με την ομάδα του Κόουλμαν να εκμεταλλεύεται την ισοπαλία της Ιρλανδίας με τη Γεωργία και να βρίσκεται πλέον στο -2 από τη 2η θέση του 4ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2018.

«Η μπάλα ερχόταν προς το μέρος μου από ψηλά και απλά προσπάθησα να κάνω το σουτ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μπορούσα. Είναι υπέροχο το συναίσθημα, δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο και οι οπαδοί μας ήταν φανταστικοί. Δεν νομίζω να κοιμηθώ το βράδυ» ήταν η ατάκα του Γούντμπερν στην κάμερα του «SkySports», με τον Γκάρεθ Μπέιλ να παρεμβαίνει και να λέει:

«Μάλλον εμείς δεν θα τον αφήσουμε να κοιμηθεί».


Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x