Stoiximan Super League

Έχει ανταγωνισμό για Πούκι ο Παναθηναϊκός

Πολλές είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Τεέμου Πούκι, όπως δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Μπρόντμπι.

Ο Τεέμου Πούκι αποτελεί τον «Νο1» στόχο του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση στη θέση του σέντερ φορ.

Οι «πράσινοι» έχουν στείλει άνθρωπό τους στη Δανία, όπου σήμερα θα συναντηθεί με τους διοικούντες την Μπρόντμπι για να συζητήσει την μεταγραφή του Φιλανδού επιθετικού στην ομάδα.

Για τον διεθνή άσο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου από την Δανία, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και άλλες ομάδες, και κανείς δεν ξέρει πού θα συνεχίσει την καριέρα του.

«Θα σας απογοητεύσω. Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Πούκι από πολλές ομάδες. Είναι λογικό από τη στιγμή που μιλάμε για έναν παίκτη της αξίας του. Αν θέλετε μπορείτε να με πάρετε πάλι αύριο (σήμερα)», τόνισε ο Τρόελς Μπεχ στην εφημερίδα «Η Πράσινη».

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται έτοιμος να κάνει την οικονομική υπέρβαση για τον Πούκι, στον οποίο προσφέρει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τις 500.000 ευρώ. Το πρόβλημα όμως αφορά τις αξιώσεις της Μπρόντμπι, η οποία φαίνεται πως περιμένει μία πρόταση κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ, την ώρα που οι «πράσινοι» θα φτάσουν μέχρι τις 700.000 ευρώ για τον 27χρονο άσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x