Stoiximan Super League

Έχει ενδιαφέρον η συνέχεια του Τζούρτζεβιτς

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς δεν έπαιξε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ, αλλά παρά ταύτα εκτός του ότι σκόραρε είχε καλή κίνηση και μεγάλη διάθεση, δείχνοντας σε καλή κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε με εντυπωσιακό τρόπο στη Λάρισα, επικρατώντας της θεσσαλικής ομάδας με 3-0, ωστόσο η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κέβιν Μιραλάς αλλά και η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή, Όσκαρ Γκαρθία, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στο μεγάλο λιμάνι. Λογικό και κατανοητό καθώς μεταγραφές όπως αυτή του Βέλγου δεν γίνονται κάθε χρόνο. Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, όταν γίνονται τις κάνει ο Ολυμπιακός.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ας «γυρίσουμε» όμως στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Λάρισα για να δούμε κάτι που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ένα στοιχείο που θα πρέπει να επισημανθεί λοιπόν ήταν το γκολ που πέτυχε ο Ούρος Τζούρτζεβιτς στο φινάλε του αγώνα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Οφείλει να σταθεί κάποιος στον τρόπο που κινήθηκε ο Σέρβος στο όριο για να μην βγει οφσάιντ αλλά και στον τρόπο με τον οποίο πλάσαρε τον γκολκίπερ της Λάρισας. Ο τρόπος με τον οποίο τέλειωσε τη φάση ο νεαρός σέντερ φορ θύμισε Μιραλάς στην πρώτη θητεία του Βέλγου στον Ολυμπιακό.

Αρκεί μια ματιά σε γκολ του διεθνούς Βέλγου με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» για να θυμηθεί κάποιος τις ομοιότητες στο τελείωμα των φάσεων. Προσοχή, κανείς δεν λέει ότι ο Τζούκα είναι Μιραλάς, ωστόσο έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την πορεία του νεαρού σέντερ φορ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Ο Τζούρτζεβιτς είχε πετύχει δύο γκολ και στο φιλικό της πρώτης ομάδας με την ομάδα Νέων του συλλόγου, μετά την επιστροφή από την άδεια των Χριστουγέννων. Έδειχνε δηλαδή ότι είναι σε καλή κατάσταση και το επιβεβαίωσε στη Λάρισα. Ο Τζούρτζεβιτς δεν έπαιξε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο προχθεσινό παιχνίδι αλλά είχε εκτός του γκολ καλή κίνηση και μεγάλη διάθεση.

Κι αυτά είναι στοιχεία που πρέπει να έχει ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού. Ο Τζούρτζεβιτς άκουσε πολλά στο πρώτο μισό της σεζόν αλλά δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό, σε μια πολύ σημαντική χρονική στιγμή για την ομάδα του λιμανιού. Ένας στράικερ που πέρυσι δεν σταμάτησε να σκοράρει δεν ξέχασε την τέχνη του και ο Τζούκα είναι πλέον και σε πολύ καλύτερη ψυχολογική κατάσταση.

Όταν λοιπόν ένας επιθετικός βάζει τέλος στην γκίνια παίρνει τα πάνω του και η συνέχεια του 23χρονου επιθετικού παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός έδωσε σχεδόν τρία εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για να πάρει τον νεαρό στράικερ από την Παρτίζαν και αν ο Μπέσνικ Χάσι είχε διαχειριστεί καλύτερα τον παίκτη, τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα εδώ και καιρό, σε ότι αφορά τις επιδόσεις του Τζούρτζεβιτς στο σκοράρισμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x