Stoiximan Super League

Έχει (και) Κορδέρο η ΑΕΚ

Άλλη μεταγραφή δεν έκανε, αλλά η ΑΕΚ συνεχίζει να «κερδίζει» δικούς της παίκτες. Μετά την επιστροφή του Μάνταλου, η «Ένωση» μπορεί να υπολογίζει κανονικά πλέον και στον ετοιμοπόλεμο Μιγκέλ Κορδέρο.

Η επιστροφή της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα αργεί. Όταν θα γίνει όμως, θα περιλαμβάνει ένα ακόμα όπλο των «κιτρινόμαυρων»: Τον Μιγκέλ Κορδέρο.

Ενώ έχει επανέλθει πλήρως ο Μάνταλος (και συμπεριλήφθηκε μάλιστα στην αποστολή για την Ξάνθη) ο Ισπανός ξεπέρασε κι εκείνος τον τραυματισμό του.

Από την Τρίτη λοιπόν προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να πάρει κι εκείνος χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Παναιτωλικό.

Έτσι, μοναδικές απουσίες για τον Τραϊανό Δέλλα στις δυο προπονήσεις που έγιναν μετά το διήμερο ρεπό ήταν ο Τζεμπούρ (που συνεχίζει τη θεραπεία του) και φυσικά οι Μπακάκης και Μπρέσεβιτς (που προέρχονται επίσης από σοβαρούς τραυματισμούς).

Όσο για τους υπόλοιπους, γυμνάστηκαν κανονικά και θα συνεχίσουν την προετοιμασία για το παιχνίδι της Παρασκευής στο Αγρίνιο με προπόνηση που θα γίνει στις 10:00 το πρωί στις εγκαταστάσεις των Σπάτων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x