Stoiximan Super League

Έχει κι άλλη… δουλειά ο Ολυμπιακός!

Υπάρχει και η ΑΕΛ. Την ώρα που δεν έχει κάτσει η σκόνη από Γκαρθιά-Μιραλάς, ο Ολυμπιακός έχει επικίνδυνη αποστολή στη Λάρισα, που αν τη βγάλει εις πέρας θα παραμείνει μόνος πρώτος.

Ποδαρικό στη Λάρισα.

Κινδυνεύοντας να… εκτροχιαστεί λόγω των άλλων υποθέσεων (αλλαγή προπονητή και επιστροφή Μιραλάς) που έτρεξε παράλληλα τις τελευταίες ημέρες, ο Ολυμπιακός ψάχνει το… φλουρί στη Λάρισα για να μείνει μόνος πρώτος στη Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» -έχοντας τους Κόντη-Βούζα στον πάγκο τους και τον Γκαρθία στην εξέδρα- αντιμετωπίζουν στις 19:30 (Novasports1, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) την ΑΕΛ και με νίκη θα παραμείνουν στην κορυφή, κάνοντας το 7x7 στο πρωτάθλημα. Την πετυχημένη συνταγή, που έφερε το νικηφόρο σερί αναμένεται να ακολουθεί το υπηρεσιακό τεχνικό τιμ των Πειραιωτών, που θα έχουν για πρώτη φορά στην αποστολή τους τον Εσάν Χατζισαφί, στηριζόμενο στα πρόσωπα και το σχήμα των προηγούμενων αναμετρήσεων.

Ο Προτό θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια και οι Κούτρης, Σισέ, Ένχελς, Ελαμπντελαουί θα είναι μπροστά του από τα αριστερά προς τα δεξιά. Ρομάο-Ταχτσίδης θα είναι στον άξονα, με τον Φορτούνη σε ρόλο… πλέι μέικερ και τους Μάριν-Παρντο στα «φτερά». Ο Ανσαριφάρντ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Ο Μποτία έχει χάσει κάποιες προπονήσεις και λογικά δεν θα ξεκινήσει, ενώ εκτός έμεινε ο Φιγκέιρας και ο Βούκοβιτς.

Η ΑΕΛ μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι, καθώς με τον Φυντάνη στον πάγκο της (θα βρίσκεται στην εξέδρα σήμερα λόγω της τιμωρίας του), έχει πάρει τα πάνω της και είναι στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Παράλληλα, στο γήπεδό της έχει τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλία, ενώ δεν έχει ήττα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x