Stoiximan Super League

Έχει κι άλλον στόπερ ο Ουσίγιος

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει πως ο Ολυμπιακός, παράλληλα με τις περιπτώσεις Κοσάνοβιτς και Βούκοβιτς, εξετάζει και τρίτη επιλογή για το κέντρο της άμυνας.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για να κλείσει και το θέμα απόκτησης κεντρικού αμυντικού με τον Βούκοβιτς της Κόνιασπορ να έχει αυτή τη στιγμή το προβάδισμα και τον Κοσάνοβιτς της Σταντάρ να είναι η άλλη επιλογή των πειραιωτών.

Οι “ερυθρόλευκοι” δουλεύουν παράλληλα τις δύο περιπτώσεις με στόχο να τελειώσουν το θέμα στόπερ μέχρι τη Δευτέρα, αλλά αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως υπάρχει και τρίτη επιλογή για το κέντρο της άμυνας των πρωταθλητών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Αρμάντο Ουσίγιος έχει στα υπόψιν και μιαν ακόμα επιλογή κεντρικού αμυντικού, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει γίνει κάποια επίσημη κίνηση. Είναι προφανές πως ο Αργεντινός περιμένει την κατάληξη των συζητήσεων με τους δύο Σέρβους και αν διαπιστώσει πως υπάρχει “θέμα”, τότε θα προχωρήσει στην άλλη λύση.

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο αθλητικός διευθυντής των πειραιωτών έχει έτοιμη λύση αν τελικά η Κόνιασπορ δεν παραχωρήσει τον Βούκοβιτς. Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα μηνύματα από την Τουρκία είναι ενθαρρυντικά και οι “ερυθρόλευκοι” αισιοδοξούν πως θα υλοποιήσουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Έτοιμος και ο Οφόε



Αυτό πάντως που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι στην παρούσα φάση αυτό που “καίει” τον Ολυμπιακό είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Οφόε και όλα δείχνουν πως στη διάρκεια της σημερινής μέρας θα “πέσουν” οι υπογραφές ανάμεσα σε πειραιώτες και Λέγκια.

Ο Μπέσνικ Χάσι θα έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος με τις μεταγραφικές εξελίξεις, καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδος φρόντισαν να κινηθούν στο μεταγραφικό “παζάρι” με βάση τα “θέλω” του προπονητή τους.

Τώρα είναι δουλειά του Αλβανού τεχνικού να μοντάρει την ομάδα του με πρώτο στόχο φυσικά την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Χάσι γνωρίζει καλά πόσο σημαντικός είναι αυτός ο στόχος για την ομάδα του λιμανιού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x