Stoiximan Super League

Έχει κίνητρα για να ανανεώσει ο Σένκεφελντ

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει αντιληφθεί το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στην ομάδα και έτσι σκοπεύει να ξεκινήσει τις διαδικασίες για να επιμηκύνει το συμβόλαιο του.

Μια από τις σκέψεις που κάνει ο Τσάβι Ρόκα ενόψει της νέας σέζον είναι να ανανεώσει και το συμβόλαιο του Μπαρτ Σένκεφελντ.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει αντιληφθεί το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στην ομάδα και έτσι σκοπεύει να ξεκινήσει τις διαδικασίες για να επιμηκύνει το συμβόλαιο του παίκτη.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η Livesport ο Ολλανδός έχει τα κίνητρα για να αποδεχθεί μια νέα πρόταση από τους πράσινους.

Το πρώτο είναι ότι θα λαμβάνει περισσότερα χρήματα από όσα αναφέρει το ισχύον συμβόλαιο του και λογικά περισσότερα από τα 300.000 ευρώ που θα είναι το συμβόλαιο του Βέλεθ.

Το άλλο σημαντικό σημείο να αποδεχθεί ο Σένκεφελντ μια ανανέωση είναι το γεγονός ότι η καριέρα του στον Παναθηναϊκό έχει ανέβει, έχοντας βρει μια ομάδα που τον πιστεύει, κατέχοντας σε αυτή τη θέση του βασικού στο ρόστερ της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x