Stoiximan Super League

Έχει κίνητρα!

Μονόδρομο αποτελεί για την ΑΕΚ η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με τη διοίκηση να έχει απευθύνει κάλεσμα στους οπαδούς να μην συμβεί το παραμικρό «παρατράγουδο» στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Τέλος στο «ερυθρόλευκο» σερί και… εκδίκηση για το 4-0 του πρώτου γύρου επιθυμεί να βάλει απόψε η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Αυτά τα κίνητρα αποτελούν από μόνα τους σημαντικούς λόγους για την ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ να μπει στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας και να παλέψει για τη νίκη, παρουσία περισσότερων από 40.000 οπαδών της που θα προσπαθήσουν να δώσουν ώθηση στους παίκτες της «Ένωσης».

Ο Ουρουγουανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει με 4-3-3 την ΑΕΚ. Την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ανέστης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκάλο, Κολοβέτσιο, Άρθο και Ντίντακ Βίλα. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Σιμόες, με συμπαραστάτες στο κέντρο της Μάνταλο και Γιόχανσον.

Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Βάργκας, Μπαρμπόσα και Αραβίδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπαρόχα, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Ζουκουλίνι, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Τζεμπούρ και Πέκχαρτ.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Κορδέρο και Σοϊλέδης, ενώ εκτός για αγωνιστικούς λόγους έμειναν οι Τζανετόπουλος και Βασιλαντωνόπουλος, καθώς και ο Κρισάντους που δεν υπολογίζεται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x