Stoiximan Super League

Έχει τον τρόπο του ο Αστέρας!

Δεύτερος σερί εκτός έδρας βαθμός για τον Αστέρα Τρίπολης. Μετά την ισοπαλία στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι Αρκάδες δεν έχασαν ούτε στα Πηγάδια, μένοντας στο 0-0 με την ανώτερη Ξάνθη!

«Τσίμπησε» κι άλλον εκτός έδρας βαθμό ο Αστέρας!

Μία εβδομάδα μετά την ισοπαλία στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι Αρκάδες δεν έχασαν ούτε στα Πηγάδια, μένοντας στο 0-0 με την Ξάνθη που ήταν ελαφρώς ανώτερη και είχε τις καλύτερες ευκαιρίες στο παιχνίδι.

Στους έξι βαθμούς ανέβηκε η Ξάνθη, στους τρεις ο Αστέρας Τρίπολης που αγνοεί ακόμη τη λέξη νίκη στο πρωτάθλημα.

Το ματς



Πολύ καλός ο ρυθμός στο ξεκίνημα του αγώνα. Οι δύο ομάδες έδειχναν διάθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, δεν κλείστηκε κάποια από τις δύο στο δικό της μισό και η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω. Ωστόσο, δύο γρήγοροι τραυματισμοί και ισάριθμες αναγκαστικές αλλαγές για τον Αστέρα Τρίπολης ήταν αρκετές για να ρίξουν αισθητά τον ρυθμό.

Συγκεκριμένα, ο Σάββας Παντελίδης είδε τους Ιγκόρ και Ιγκλέσιας να αποχωρούν με μυϊκά προβλήματα, με τους Κώτσιρα και Μαντιντά να περνούν στον αγωνιστικό χώρο. Καθαρές φάσεις δεν υπήρχαν στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα-επίθεση και τους γηπεδούχους να θέλουν να φτιάξουν ευκαιρίες, παίζοντας πιο ορθολογικά! Η καλύτερη στιγμή ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου, με τον Μπρίτο να μην βρίσκει στόχο με σουτ μέσα από την περιοχή.

Η Ξάνθη πήρε τον έλεγχο του αγώνα και με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και στο 56’ είχε μια τεράστια χαμένη διπλή ευκαιρία. Ο Μπρίτο εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης δε, ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή!

Το ματς όσο περνούσαν τα λεπτά γινόταν ολοένα και χειρότερο. Ο Αστέρας είχε οχυρωθεί στο δικό του μισό θέλοντας να κρατήσει τον βαθμό, με τους παίκτες του Σάββα Παντελίδη να αμύνονται εξαιρετικά και να καθαρίζουν κάθε υποψία ευκαιρίας! Μοναδικές καλές στιγμές μέχρι το φινάλε δύο σουτ των Αρκάδων με τους Τσιλιανίδη, Γιαννούλη, τα οποία πέρασαν άουτ.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Κασάδο, Ντε Λούκας, Καμαρά, Λουσέρο, Τριάδης, Μπρίτο, Γέντριτσεκ.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μουνάφο, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Ισνάλντο, Μανιάς.

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x