Champions League

Έχεις Ακινφέεφ; Θα φας γκολ!

Ούτε σήμερα ξόρκισε την κατάρα του ο Ιγκόρ Ακινφέεφ! Ο γκολκίπερ της ΤΣΣΚΑ δέχθηκε γκολ ΚΑΙ από τη Λεβερκούζεν και συμπλήρωσε 42 σερί (!) ματς Champions League που αποτυγχάνει να κρατήσει το μηδέν.

Μπορεί ο ήλιος να βγει από τη Δύση. Μπορεί ο Μουρίνιο να γίνει κολλητός με τον Βενγκέρ. Μπορεί ο Κουτσοκούμνης να απαρνηθεί το «μωράκι».

Όλα είναι πιθανά σε αυτό τον κόσμο εκτός από ένα: Να παίξει αγώνα Champions League ο Ιγκόρ Ακινφέεφ και να μην φάει γκολ!

Κουβαλώντας στις πλάτες ένα βαρύ (για τερματοφύλακα) ρεκόρ, ο τερματοφύλακας της ΤΣΣΚΑ απέτυχε ΚΑΙ στο παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν (1-1) να ξορκίσει την απίστευτη «κατάρα» του.

Γιατί δεν είχε καθόλου σημασία που στο κοντινό σουτ του Φόλαντ στο 16’ δεν είχε κανένα περιθώριο αντίδρασης. Αυτό που έγραψε η ιστορία είναι ότι για 42ο παιχνίδι της διοργάνωσης τα δίχτυα που υπερασπιζόταν… σπαρτάρησαν.

Και όχι τίποτα άλλο, μοιάζει δύσκολο να μην ξεχειλώσει κι άλλο η ντροπιαστική επίδοση, με την ΤΣΣΚΑ να αντιμετωπίζει την τελευταία αγωνιστική την Τότεναμ στο Λονδίνο.


Kevin Volland Goal HD - CSKA Moscow 0-1 Bayer... από PatsaN4ik

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x