Γερμανία

«Έζησα έναν εφιάλτη με τον Γκουαρντιόλα στην Μπάγερν»

«Κεραυνούς» εναντίον του Πεπ Γκουαρντιόλα εξαπέλυσε ο πρώην γιατρός της Μπάγερν Μονάχου, Μίλερ-Βόλφαρτ, τονίζοντας ότι ο Καταλανός τον εξώθησε σε αποχώρηση έπειτα 38 χρόνια.

Καθόλου ευχάριστες μνήμες δεν έχει από τη συνύπαρξή του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα ο πρώην γιατρός της Μπάγερν Μονάχου, Μίλερ-Βόλφαρτ, ο οποίος αποχώρησε από τους Βαυαρούς το 2015, έπειτα από 38 χρόνια δουλειάς στην ομάδα.

Μιλώντας στην «Bild» και στην «Bayerischer Rundfunk» ο 75χρονος γιατρός μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον Καταλανό, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν υπήρχε καμία βάση στη συνεργασία τους.

«Δεν μπορούσα να συνηθίσω τον τρόπο που μου συμπεριφερόταν ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Δεν μου είχε συμβεί ποτέ στο παρελθόν, ούτε μία φορά. Όταν έχεις την αίσθηση ότι δεν έχεις κανέναν δεσμό με τον προπονητή, που απορρίπτει τα πάντα και δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον στην ιατρική, που μόνο ασκεί κριτική και λέει ότι όλα ήταν καλύτερα στην Ισπανία, τότε σταματάει να έχει πλάκα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι άδικο όταν κατηγορείσαι για μια ήττα ή έναν τραυματισμό ή για τον χρόνο αποκατάστασης ενός τραυματισμού. Δεν υπάρχει καμία βάση συνεργασίας. Παραιτήθηκα λόγω διαφορών με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, που με κατηγορούσε για τις ήττες», είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος γιατρός, που διατηρεί τα καθήκοντά του στην εθνική Γερμανίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x