Γαλλία

Φαβορί για Λανς ο Μοντανιέ

Ένα βήμα πιο κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λανς φαίνεται πως βρίσκεται ο Φιλίπ Μοντανιέ σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, ενώ αναφέρουν και την πρόταση του συλλόγου.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ΑΕΚ, μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Φιλίπ Μοντανιέ. Ο Γάλλος τεχνικός έχει επιστρέψει στην πατρίδα του και σήμερα αναμένεται να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της Λανς.

Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, ο Μοντανιέ βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά από τους υπόλοιπους προπονητές (Ερίκ Ρόι, Ζαν-Πιερ Παπέν, Ερίκ Σικορά, Αλαΐν Κασανοβα) που βρίσκονται στα υπ’ όψιν, ενώ μοιάζει να είναι και το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Σήμερα, θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του γαλλικού συλλόγου, Ζερβέ Μαρτέλ, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το συμβόλαιο που θα του προσφέρουν είναι λίγο παραπάνω από τις 30 χιλ. ευρώ τον μην, δηλαδή κοντά στις 400 χιλ. Μάλιστα, του έχουν παρουσιάσει ένα ενδιαφέρον πλάνο και έχουν ως στόχο την επάνοδο της ομάδας από την δεύτερη στην πρώτη κατηγορία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x