Γαλλία

Φαβορί για Μπακαγιόκο η Μονακό

Κοντά στην επιστροφή του στην Μονακό με τη μορφή δανεισμού φαίνεται να βρίσκεται ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο.

Η Μονακό φαντάζει ως ο επικρατέστερος προορισμός για να συνεχίσει την καριέρα του ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο, καθώς δεν υπολογίζεται ούτε από τον Φρανκ Λάμπαρντ και οι ιθύνοντες της Τσέλσι ψάχνουν εδώ και καιρό ομάδα για να τον παραχωρήσουν.

Οι Μονεγάσκοι, βέβαια, επιθυμούσαν από την αρχή του καλοκαιριού, την επιστροφή του Γάλλου μέσου, ο οποίος αγωνιζόταν εκεί μέχρι και το 2017, όπου τον αγόρασαν οι Λονδρέζοι έναντι 40 εκατ. ευρώ.

Τα χρήματα αυτά, όμως, είναι και ο λόγος που τόσο καιρό οι «μπλε» δεν έχουν ενδώσει στις πιέσεις των ερυθρόλευκων, αφού θέλουν να πάρουν πίσω ένα ποσό κοντά σε εκείνο που δαπάνησαν για να κάνουν δικό τους τον 25χρονο αμυντικό χαφ και μέχρι πρότινος πίστευαν ότι με τον δανεισμό του στη Ligue 1 δεν θα μπορούσε να ανεβάσει την αξία του.

Με τον χρόνο ωστόσο να περνάει και να μην εμφανίζονται οι επιθυμητές προτάσεις, οι διοικούντες της ομάδας εμφανίζονται πολύ πιο διαλλακτικοί, με την επιστροφή του παίχτη στη Μονακό να αποτελεί το πιο πιθανό ενδεχόμενο.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη σεζόν ο Μπακαγιόκο αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μίλαν, όπου σε όλες τις διοργανώσεις είχε 42 συμμετοχές με 1 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Επιμέλεια: Γιώργος Γιουρούκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x