Stoiximan Super League

Φαβορί ο Μάντζιος για τον Πανιώνιο

Ο Άκης Μάντζιος είναι ο επικρατέστερος για να διαδεχθεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου. «Παίζει» και του Ελευθερόπουλου, προτάθηκε ο Γιοβάνοβιτς.

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψει άμεσα στον Πανιώνιο ο Άκης Μάντζιος και να διαδεχθεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ακόμη και να μην συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ο 48χρονος προπονητής, μοιάζει πολύ δύσκολο να παραμείνει στους «κυανέρυθρους», λόγω του κλίματος που έχει δημιουργηθεί, καθώς έχει γίνει γνωστό ότι μίλησε με την πλευρά των Πειραιωτών.

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου θέλουν έναν τεχνικό που να γνωρίζει την ομάδα και να μην χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, διότι απομένουν δύο εβδομάδες μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

Στο τραπέζι έπεσε το όνομα ακόμη ενός πρώην προπονητή του Πανιωνίου, του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, αλλά δεν φαίνεται ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δοθούν τα… κλειδιά της ομάδας στον 40χρονο κόουτς.

Παράλληλα, προτάθηκε και ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή και του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η περίπτωση του δεν αφήνει αδιάφορους τους ιθύνοντες του Πανιωνίου, αλλά φαβορί είναι ο Άκης Μάντζιος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x