Stoiximan Super League

Φαβορί ο Σεμπά, πεισματάρης ο Ντουρμάζ

Ο Σεμπά έχει τον πρώτο λόγο για τη θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Προλαβαίνει ο Πάρντο, το παλεύει ο Ντουρμάζ.

Υποχωρεί το σενάριο να συνυπάρξουν στο ίδιο σχήμα του Ολυμπιακού Φορτούνης και Τσόρι απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Μάρκο Σίλβα φαίνεται πως καταλήγει στην επιλογή του Σεμπά για τη θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού και δεν αναμένεται να δοκιμάσει την παρουσία δύο «δεκαριών» στην ενδεκάδα, παρότι πρόκειται για ένα δίδυμο που σίγουρα θα εμφανιστεί κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν.

Ο Πορτογάλος προπονητής βλέπει τον Σεμπά να έχει εξαιρετική παρουσία στις προπονήσεις και προτίθεται να τον επιβραβεύσει, ενώ σύντομα θα πάρει την ευκαιρία του και ο Ερνάνι, που όμως ακόμη δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ.

Από εκεί και πέρα, ο Πάρντο αναμένεται σε 1-2 μέρες να μπει σε φουλ ρυθμούς και ιατρικά θα είναι απολύτως έτοιμος για να παίξει στο ντέρμπι. Μένει να φανεί αν ο Σίλβα θα τον ρίξει στη μάχη ή θα επιλέξει να τον κρατήσει εκτός για να χρησιμοποιηθεί την Τρίτη απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Αντίθετα, ο Τζίμι Ντουρμάζ δύσκολα θα είναι έστω και στη 18άδα. Ο Σουηδός άσος ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας πως αισθάνεται πολύ καλύτερα και θέλει να το παλέψει για να αγωνιστεί το Σάββατο, ωστόσο επειδή έχει υποστεί θλάση, είναι μεγάλο ρίσκο να παίξει μια εβδομάδα μετά τον τραυματισμό του.

Ασφαλέστερα συμπεράσματα για τις σκέψεις του Σίλβα για το ντέρμπι θα βγουν με την επιστροφή όλων των διεθνών στου Ρέντη. Ήδη από χθες γύρισαν Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης και Καπίνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x