Ισπανία

«Φάντασμα» η Ρεάλ!

Σοκ με το καλημέρα για την Ρεάλ Μαδρίτης! Η –στα όρια του τραγικού- βασίλισσα έμεινε στο 0-0 με την νεοφώτιστη Σπόρτινγκ Χιχόν και μόλις από την πρεμιέρα βλέπει την πλάτη της Μπαρτσελόνα.

Εκτός τόπου και χρόνου εμφάνιση για τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα!

Η πολύ κακή βασίλισσα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της νεοφώτιστης Σπόρτινγκ Χιχόν και με το 0-0 ξεκίνησαν από νωρίς τα ζόρια, μένοντας ήδη στο -2 από την Μπαρτσελόνα.

Οι παίκτες του Ράφα Μπενίτεθ ήταν σε πολύ κακό βράδυ και οι γηπεδούχοι –στη γιορτή που είχαν στήσει στο γήπεδό τους- δεν τους χαρίστηκαν. Ο Μπέιλ είχε ουσιαστικά τη μοναδική ευκαιρία των Μαδριλένων στο πρώτο μέρος, όταν το σουτ του από κοντά ήταν πολύ άσχημο (13’). Όσο περνούσε η ώρα, η απόδοση όλο και χειροτέρευε για τους φιλοξενούμενους και στο 35’ καθαρά από τύχη δεν βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όταν η κεφαλιά του Σανάμπρια χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά στη συνέχεια δεν έσκασε όλη μέσα, με αποτέλεσμα να μην μετρήσει το γκολ.

Η απουσία ενός «βαρβάτου» σέντερ φορ (έλειπε ο Μπενζεμά κι έπαιζε ο Χεσέ) έκανε μπαμ για τη βασίλισσα. Που είχε βέβαια και τα βαριά χαρτιά της σε κακό βράδυ, την ώρα που η Σπόρτινγκ Χιχόν στο δεύτερο μέρος (σχεδόν) μόνο αμυνόταν. Η Ρεάλ είχε την κατοχή, είχε δύο καλά σουτ με τον Κριστιάνο που δεν βρήκαν ανταπόκριση, αλλά γενικά… τίποτα. Δεν θύμιζε σε τίποτα την ομάδα με τους «παικταράδες» που έχει στη διάθεσή της.

Ακόμα και η είσοδος των Χάμες-Κόβατσιτς (ντεμπούτο) δεν άλλαξε ιδιαίτερα την εικόνα των μερένχες που πέραν της φλύαρης υπεροχής, δεν είχαν κάτι περαιτέρω και πικράθηκαν με το καλημέρα…


Αναλυτικά, το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής:


Παρασκευή 21/8

Μάλαγα-Σεβίλλη 0-0

Σάββατο 22/8

Εσπανιόλ-Χετάφε 1-0
(3' Σεβίγια)

Λα Κορούνια-Σοσιεδάδ 0-0

Ατλέτικο Μαδρίτης-Λας Πάλμας 1-0
(16' Γκριζμάν)

Ράγιο Βαγεκάνο-Βαλένθια 0-0

Κυριακή 23/8

Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα 0-1
(54' Σουάρες)

Σπόρτινγκ Χιχόν-Ρεάλ Μαδρίτης 0-0

Λεβάντε-Θέλτα 0-1

Μπέτις-Βιγιαρεάλ 1-1

Δευτέρα 24/8

Γρανάδα-Εϊμπάρ (21:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x