Stoiximan Super League

«Φακελώνει» στόχους για την ΑΕΚ ο Μαϊστόροβιτς

Πλήρη φάκελο με ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών από όλη την Ευρώπη ετοιμάζει για την ΑΕΚ ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς εν όψει των προσεχών μεταγραφικών περιόδων.

Τις διασυνδέσεις του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο η ΑΕΚ. Ο νέος τεχνικός διευθυντής ήδη ανέλαβε να δημιουργήσει έναν πλήρη φάκελο με όλες τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών από όλη την Ευρώπη.

Ο Σουηδός παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός και μέχρι πρότινος μάνατζερ ειδικεύεται στις αγορές της βόρειας Ευρώπης, ενώ έχει καλές γνωριμίες σε Γερμανία και Ολλανδία. Μαζί με τον Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, που ειδικεύεται στις λάτιν αγορές, αλλά και με ένα ακόμη δίκτυο ανιχνευτών ταλέντων (αναμένεται να αποκτήσει αυξημένες αρμοδιότητες ο Τόνι Σαβέφσκι) θα επιχειρήσουν να καλύψουν όλο το φάσμα της αγοράς εν όψει των προσεχών μεταγραφικών περιόδων.

Ο Μαϊστόροβιτς δεν αρκείται, ασφαλώς, μόνο στην αναζήτηση παικτών. Ενδεικτικό είναι πως χθες παρακολούθησε την τακτική ανάλυση της Ξάνθης που έκανε στους παίκτες του ο Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ νωρίς το πρωί παρακολούθησε τον αγώνα της Κ20, που νίκησε με 3-1 την Ξάνθη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x