Αγγλία

Φαν Νίστελροϊ: «Όλα τα φόντα για να πετύχει ο Λουκάκου»

Την εκτίμηση ότι ο Ρομέλου Λουκάκου είναι ικανός να αφήσει ιστορία στη Μαν. Γιουνάιτεντ, μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημά του, εξέφρασε ο παλαίμαχος άσος των «κόκκινων διαβόλων», Ρουντ Φαν Νίστελροϊ.

Με έξι γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λίγους μήνες μετά τη μεταγραφή του από την Έβερτον, δεν τη λες και δύσκολη την προσαρμογή του Ρομέλου Λουκάκου στο «Ολντ Τράφορντ».

Εκεί λοιπόν ποντάρει και ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, ο οποίος εκτιμά πως παρά το «βάρος» που κουβαλάει ο Βέλγος φορ, έχει όλα τα φόντα για να διαγράψει μία σπουδαία καριέρα στους «κόκκινους διαβόλους», όπως άλλωστε έκανε και ο ίδιος.

«Ο Λουκάκου έκανε ένα καλό ξεκίνημα και βρίσκεται αντιμέτωπος με την πίεση ως επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πάντα υπάρχει η ετικέτα της τιμής γύρω από τον λαιμό σου, ειδικά στα πρώτα παιχνίδια. Εάν δεν σκοράρεις, ο κόσμος λέει ''Δεν σκοράρει''. Αλλά ο Ρομέλου σκοράρει και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει», ήταν τα πρώτα λόγια του Ολλανδού.

«Όπως εγώ, νομίζω πως είναι ένα καθαρό ''εννιάρι'', παίζοντας στην κορυφή. Δεν θα με έβαζες στα άκρα. Το ίδιο κι αυτόν. Ήμουν ο ίδος τύπος παίκτης, κάνοντας τρεξίματα από πίσω, επικίνδυνος στην περιοχή και κρατώντας τη μπάλα», υπογράμμισε και συνέχισε λέγοντας:

«Έχει κάνει μία πραγματική διαφορά στη Γιουνάιτεντ. Έχει σκοράρει πολλά γκολ και έχει τον σωστό προπονητή, τον Ζοσέ Μουρίνιο, για να τον καθοδηγήσει. Θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές. Αλλά ο Μουρίνιο θα είναι εκεί και θα το κάνει και ξέρει πως θα τον καθοδηγήσει σε δύσκολες στιγμές».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x