Αγγλία

Φαν Χάαλ: «Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, θαυμάσιος ο Βάρντι»

Ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν έμεινε ικανοποιημένος από το 1-1 της Μαν. Γιουνάιτεντ στην έδρα της Λέστερ, αλλά δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Τζέιμι Βάρντι για το ρεκόρ του.

Σαν δύο χαμένους βαθμούς κι όχι έναν κερδισμένο αντιμετώπισε την ισοπαλία της Μαν. Γιουνάιτεντ με τη Λέστερ (1-1) ο Λουίς Φαν Χάαλ.

«Δεν δεχθήκαμε πολλές φάσεις απέναντι σε μια ομάδα που σκοράρει περισσότερο από κάθε άλλη, ή τουλάχιστον αποτελεί μία από αυτές, στο πρωτάθλημα. Αλλά είμαι απογοητευμένος. Έχω την αίσθηση ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Κυριαρχήσαμε για 90 λεπτά, αλλά χαρίσαμε ένα γκολ. Δεν γίνεται να δεχόμαστε τέρματα σαν κι αυτό. Φυσικά και είμαστε χαρούμενοι που σκοράραμε πριν το ημίχρονο. Στο δεύτερο κυριαρχήσαμε περισσότερο από το πρώτο, αλλά δεν δημιουργήσαμε τόσες πολλές φάσεις», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός.

Για τις κινήσεις που έκανε από τον πάγκο είπε: «Ο Ρούνεϊ κούτσαινε και γι' αυτό τον άλλαξα. Ήθελα ήδη να κάνω μια αλλαγή στους επιθετικούς γιατί δεν είχαν καλή ανασταλτική λειτουργία. Αυτός ήταν ο λόγος που έβαλα τον Μέμφις. Ίσως υπό διαφορετικές συνθήκες να έβγαζα τον Μαρσιάλ».

Όσο για τον Τζέιμι Βάρντι, που σκόραρε για ενδέκατο σερί ματς στο πρωτάθλημα, τόνισε: «Το ρεκόρ του Βάρντι είναι εκπληκτικό και φανταστικό. Το γκολ που πέτυχε ήταν θαυμάσιο γιατί δεν ήταν καθόλου εύκολο. Μπορώ να πω πως η οργάνωσή μας δεν ήταν καλή, αλλά αυτός ήταν ένας από τους λόγους που μας προκάλεσε αυτό το πρόβλημα. Είναι φανταστικό να έχεις σκοράρει σε 11 σερί παιχνίδια πρωταθλήματος. Δεν μπορούν και δεν θα το κάνουν πολλοί παίκτες αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x