Αγγλία

Φαν Χάαλ: «Δεν θα τους χαλάσουμε το πάρτι. Απλά θα το αναβάλουμε»

Ο Λουίς Φαν Χάαλ εκτιμά πως η Λέστερ δεν χάνει το πρωτάθλημα, αλλά σκοπεύει να αναβάλει τη στέψη της με τη Μαν. Γιουνάιτεντ.

Η Λέστερ στέφεται πρωταθλήτρια αν το απόγευμα της Κυριακής νικήσει τη Μαν. Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά ο Λουίς Φαν Χάαλ έχει άλλα… σχέδια.

«Πιστεύω πως ούτως ή άλλως η Λέστερ θα πάρει το πρωτάθλημα. Δεν θα της χαλάσουμε το πάρτι, απλώς θέλουμε να της το αναβάλουμε για λίγο. Εμείς παλεύουμε για την πρόκριση στο Champions League και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Θέλουμε να τα καταφέρουμε και γι’ αυτό ελπίζουμε να νικήσουμε τη Λέστερ», τόνισε ο Ολλανδός προπονητής.

Παράλληλα εξήρε ιπποτικά το έργο του Κλαούντιο Ρανιέρι. «Ήμουν ο πρώτος που είπε ότι η Λέστερ μπορεί να πάρει τον τίτλο. Για μένα δεν είναι έκπληξη. Το έχω δει πολλές φορές. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ο Ρανιέρι στο χτίσιμο της ομάδας. Πάντα ήταν δύσκολο να νικήσεις τις ομάδες του, από την εποχή που ήταν στη Βαλένθια κι εδώ στην Μπαρτσελόνα. Πάντα οργάνωνε εξαιρετικά τις ομάδες του. Φέτος στη Λέστερ είχαν και την τύχη να μην έχουν απώλειες και να παίζουν λιγότερα παιχνίδια από ό,τι οι ανταγωνιστές τους. Είναι θετικό για το πρωτάθλημα να δούμε έναν νέο πρωταθλητή και να μην είναι πάντα κάποια από τις συνηθισμένες ομάδες», δήλωσε.

Τέλος, ερωτηθείς αν συμμετέχει στο σχεδιασμό για την επόμενη περίοδο (εν μέσω φημών πως ο Ζοσέ Μουρίνιο θα τον διαδεχτεί) απάντησε: «Συμμετέχω στις κινήσεις για το σχεδιασμό της νέας σεζόν και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό, καθώς είμαι ο προπονητής της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x