Αγγλία

Φαν Χάαλ: «Εφικτό, αλλά όχι λογικό το πρωτάθλημα»

Εφικτό, αλλά παράλογο θεωρεί ο Λουίς Φαν Χάαλ το ενδεχόμενο να κατακτήσει η Γιουνάιτεντ την Premier League τονίζοντας ωστόσο ότι αν η ομάδα του επικρατήσει της Τσέλσι, τότε θα της δημιουργήσει πίεση.

Καθόλου λογικό, αλλά εφικτό είναι το ενδεχόμενο να κατακτήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το αγγλικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, σύμφωνα με τον Λουίς Φαν Χάαλ.

Οι κόκκινοι διάβολοι βρίσκονται οκτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι, την οποία αντιμετωπίζουν το Σάββατο (18/4), με τους «μπλε» μάλιστα να έχουν παιχνίδι λιγότερο, ωστόσο, παρόμοια ανατροπή στην Premier League έχει γίνει στο παρελθόν, αν και ο Ολλανδός τεχνικός θεωρεί ότι κάτι τέτοιο είναι παράλογο να γίνει.

«Δεν είναι λογικό να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά είναι εφικτό. Έχουμε δει σε προηγούμενες σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ παρόμοιες ανατροπές στο πρωτάθλημα, οπότε πάντα είναι εφικτό. Έχει να κάνει από τα "πότε" και τα "αν", όμως εγώ δεν πιστεύω στα "πότε" και στα "αν". Πιστεύω στα γεγονότα», ήταν τα λόγια του 63χρονου που στη συνέχεια επισήμανε ότι αν η ομάδα του καταφέρει να επικρατήσει των Λονδρέζων, τότε θα καταφέρει να τους ασκήσει πίεση.

«Είμαστε πίσω από την Τσέλσι, όμως έχουμε να τους αντιμετωπίσουμε, όπως και η Άρσεναλ. Αν καταφέρουμε να τους νικήσουμε και δώσουμε στην Τσέλσι λίγη πίεση, ποτέ δεν ξέρεις. Αγωνιστικά πάντως, πιστεύω πως η Τσέλσι θα είναι ικανοποιημένη με την ισοπαλία», κατέληξε.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x