Αγγλία

Φαν Χάαλ: «Θα παραμείνει εκτός ο Ντε Χέα»

Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα διατηρήσει ο Σέρχιο Ρομέρο, αφού ο Φαν Χάαλ ξεκαθάρισε ότι ο Νταβίντ Ντε Χέα θα παραμείνει εκτός.

Μπορεί η Γιουνάιτεντ να επικράτησε της Τότεναμ με 1-0, αλλά στην επικαιρότητα των «κόκκινων διαβόλων» παραμένουν παίκτες που δεν παίζουν ή που δεν βρίσκονται καν στην ομάδα.

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για το αυριανό ματς κόντρα στην Άστον Βίλα, ο Λουίς Φαν Χάαλ ρωτήθηκε για ακόμα μία φορά για το μέλλον του Νταβίντ Ντε Χέα που είχε δει το ματς της πρεμιέρας από την εξέδρα και τόνισε ότι και στον αγώνα κόντρα στους «χωριάτες» ο Ισπανός θα μείνει εκτός.

«Όχι δεν έχει αλλάξει η κατάσταση με τον Ντε Χέα. Είναι όπως πριν από το ματς με την Τότεναμ», τόνισε ο Ολλανδός που ουσιαστικά προανήγγειλε την παρουσία του Σέρχιο Ρομέρο κάτω από τα δοκάρια της Μάντσεστερ.

Ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ ρωτήθηκε όπως ήταν φυσικό και για τις μεταγραφές και συγκεκριμένα για τον Νίκολας Οταμέντι, αλλά είδηση στους Άγγλους συναδέλφους δεν έδωσε:

«Ο στόχος μας είναι πάντα η βελτίωση του ρόστερ και όταν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, θα το κάνουμε. Έχω πει πάνω μία φορά ότι θα αγοράζουμε μόνο όταν πιστεύουμε ότι ένας παίκτης πραγματικά μπορεί να προσφέρει στην ομάδα», υπογράμμισε ο Ολλανδός προπονητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x