Stoiximan Super League

Φαράντος: «Γι’ αυτό έφυγε ο Μάντζιος»

Τον λόγο για τον οποίο ήρθε το «διαζύγιο» ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Άκη Μάντζιο αποκάλυψε ο Δημήτρης Φαράντος. «Δεν είμαστε πλέον ομάδα-ασανσέρ» πρόσθεσε.

Σε διαφωνία για τον σχεδιασμό και το πλάνο της νέας σεζόν απέδωσε το «διαζύγιο» του Λεβαδειακού με τον Άκη Μάντζιο ο Δημήτρης Φαράντος. Ο υπηρεσιακός προπονητής των Βοιωτών έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στον ΠΑΟΚ, χαρακτήρισε «δημιουργική» τη φετινή σεζόν και έδειξε ανακουφισμένος που πλέον η ομάδα του δεν αποτελεί «ασανσέρ», ανεβοκατεβαίνοντας τις κατηγορίες.

«Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η ομάδα έχασε και τις τελευταίες ελπίδες να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στο πρωτάθλημα. Έτσι έπαιξαν κάποιοι παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση τους και όλοι είδαν κάτι ωραίο από το Λεβαδειακό, ασχέτως από το αποτέλεσμα και την ήττα. Αυτά τα παιδιά έχουν βοηθηθεί πολύ από τον προηγούμενο προπονητή, τον κ. Μάντζιο αλλά και από το υπόλοιπο προπονητικό τιμ που τους είχαν ετοιμάσει σε αυτό το επίπεδο τους προηγούμενους μήνες».

Για την αποχώρηση Μάντζιου και το τι έγινε: «Επειδή είμαι ο άνθρωπος που θα επιλέξει και θα μιλήσει με τον νέο προπονητή, μπορώ να σας απαντήσω. Ήταν απόφαση σχεδιασμού και η διαφωνία ήρθε για το πλάνο της επόμενης χρονιάς».

Για την φετινή σεζόν του Λεβαδειακού: «Ήταν μία δημιουργική χρονιά για εμάς. Μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική, ήμασταν κοντά στα πλέι οφ και χάσαμε τον στόχο μετά την ήττα από τον ΠΑΣ. Δεν θεωρώ ότι έχουμε ταβάνι την φετινή σεζόν. Πλέον σταματήσαμε να είμαστε ομάδα ασανσέρ και μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι καλύτερο για την επόμενη σεζόν μετά τις συνεχόμενες εμφανίσεις στην πρώτη κατηγορία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x