Παρά το κακό ξεκίνημα στη χρονιά η διοίκηση της Μίλαν δήλωσε, δια στόματος Μάρκο Φασόνε, πως στηρίζει τον Βιτσέντζο Μοντέλα, ακόμη και μετά την ήττα με 3-2 στο «Ντέρμπι ντέλλα Μαντονίνα» κόντρα στην Ίντερ. Παράλληλα, ο 53χρονος παράγοντας τόνισε πως οι «ροσσονέρι» χρειάζονται ακόμη χρόνο.

«Θα ήμουν τρελός αν έλεγα ότι περίμενα να χάσουμε τέσσερα από τα πρώτα οκτώ παιχνίδια μας στο ιταλικό πρωτάθλημα, αλλά αντιλαμβανόμαστε πως χρειάζεται χρόνος. Όταν ένας ασθενής είναι άρρωστος, τείνουμε να του δίνουμε όλα τα φάρμα μαζί, όμως σε κάποιες περιπτώσεις, ο ασθενής απλά χρειάζεται χρόνο. Το ίδιο χρειάζεται και η Μίλαν. Τα δείγματα, πάντως, είναι ενθαρρυντικά και όλοι στηρίζουμε τον Μοντέλα», δήλωσε ο Φασόνε, ο οποίος αναφέρθηκε και στο πέναλτι που κέρδισε ο Πέρισιτς:

«Αν ο διαιτητής σφύριξε, και με όλη αυτή την τεχνολογία που έχουμε τώρα το έδωσε, τότε αυτό σημαίνει πως πρέπει να ήταν πέναλτι. Ήταν περισσότερο ένα αφελές μαρκάρισμα του Ροντρίγκες, παρά ένα επικίνδυνο παίξιμο».

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ