Super League 2

Φέντε, ο μεγάλος στόχος

Ο Φεντερίκο Καρτάμπια είναι ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ για τη θέση του ακραίου επιθετικού.Ποιο το προφίλ του Αργεντινού άσου που ανήκει στη Βαλένθια. Μένουν οι υπογραφές για Μούλντερ, τι γίνεται με φορ.

Έναν μεγάλο, σίγουρα δύσκολο, αλλά όχι ανέφικτο στόχο για τη θέση του ακραίου επιθετικού έχει η ΑΕΚ. Σύμφωνα με τη SportDay αυτός είναι ο Φεντερίκο Καρτάμπια ή απλώς… Φέντε, όπως είναι γνωστός στην Ισπανία.

Ο 22χρονος Αργεντινός γεννήθηκε στην Κόρδοβα, αλλά από τα 13 του ανήκει στη Βαλένθια, με την οποία το 2013 έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα. Πέρσι έκανε 40 συμμετοχές έχοντας 3 γκολ με τις «νυχτερίδες», αλλά φέτος δεν χωρούσε στα πλάνα τους και δόθηκε δανεικός στην Κόρδοβα, με την οποία πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν έχοντας 30 εμφανίσεις, 4 γκολ και 5 ασίστ. Ο Φέντε, που παίζει κυρίως αριστερά αλλά μπορεί να προσφέρει και δεξιά, έχει συμβόλαιο με τη Βαλένθια μέχρι το 2017 και η περίπτωσή του είναι δύσκολη, όχι μόνο για αγορά αλλά έστω και για δανεισμό. Φαίνεται, όμως, πως ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έχει τις… άκρες του στην Ισπανία και η ΑΕΚ το παλεύει.



Υπογραφές για Μούλντερ, τι γίνεται με φορ

Ο Έρβιν Μούλντερ πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ, καθώς απομένει να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει. Ο μάνατζέρ του, Λουίς Λάρος, αποχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις από όσα είδε και άκουσε από τους ανθρώπους της «Ένωσης» και η συμφωνία είναι δεδομένη με τον 26χρονο γκολκίπερ που μένει ελεύθερος από τη Φέγενορντ.

Όσο για τον επιθετικό, ο Ράφικ Τζεμπούρ παραμένει η πρώτη επιλογή, αλλά κουβέντα μαζί του θα γίνει μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τον ΑΠΟΕΛ. Οι δηλώσεις του περί επιθυμίας να μείνει στην ομάδα της Κύπρου δεν ανησυχούν τους «κιτρινόμαυρους», που τις ερμηνεύουν ως προσπάθειά του να μην κλείσει καμιά πόρτα. Δημοσίευμα στη Γαλλία επαναφέρει το όνομα της ΑΕΚ στους μνηστήρες του Νεμάνια Νίκολιτς, πρώτου σκόρερ στο ουγγρικό πρωτάθλημα (21 γκολ σε 24 ματς) που θέλει να αποχωρήσει από τη Βιντεότον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x