Αγγλία

You' ll never walk alone, Gerrard... (pics/video)

Ναι... ο Στίβεν Τζέραρντ φεύγει απ' τη Λίβερπουλ. Τώρα το συνειδητοποιείς, τώρα που ένα... γήπεδο έκλαψε για τον αρχηγό. Η είσοδος, το μήνυμα στο παπούτσι και το τελευταίο άγγιγμα στο This in Anfield.

Είναι απ' τις μέρες που η καρδιά... σπάει στα δύο. Ειδικά αν είσαι φίλος της Λίβερπουλ. Είναι απ' τις μέρες που αποχαιρετάς όλη σου την ιστορία σου.

Τον εμβληματικό αρχηγό που απαρνήθηκε τα λεφτά και τους τίτλους για να μείνει πιστός σε μια ομάδα. Για να πλάσει τον μύθο του ακόμα περισσότερο. Για να είναι αυτό που είναι σήμερα ο Στίβεν Τζέραρντ.

Το Άνφιλντ, λοιπόν, φόρεσε τα γιορτινά (ή... πένθιμα, όπως το δει κανείς) του, προκειμένου να αποχαιρετήσει τον μεγάλο Stevie G. Να τον δοξάσει, να τον υμνήσει, να τον ευχαριστήσει για ΟΛΑ όσα προσέφερε.

Ο κόσμος του επιφύλασσε ένα τεράστιο μωσαϊκό. Είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει στον άνθρωπο που ταύτισε όλη του τη ζωή με την μεγάλη ομάδα του λιμανιού.

inner

inner

inner

inner

Κι όσο ήδη αποθεωνόταν στις εξέδρες, ο ίδιος ετοιμαζόταν με τις κόρες του στο χέρι να βγει για τελευταία φορά στο Άνφιλντ. Να παίξει για τελευταία φορά μπροστά στον κόσμο. Να αγγίξει για τελευταία φορά το «This is Anfield» που κοσμεί το εσωτερικό του γηπέδου.

inner



Το μήνυμα στα παπούτσια του Άγγλου -που γράφτηκε για την σημερινή περίσταση- αποτυπώνει πλήρως το σημαίνει για τον Τζέραρντ η Λίβερπουλ και τι ο Τζέραρντ για τη Λίβερπουλ. Θρύλος, μύθος. Κάτι παραπάνω απ' αυτά...

inner

Και ήταν αναμενόμενο πως με το που πατήσει το πόδι του στον αγωνιστικό χώρο, θα σηκώνονταν όλοι όρθιοι. Να του χαρίσουν το τελευταίο standing ovation που του αξίζει. Και φυσικά ήταν αναμενόμενο και οι παίκτες να τον «τιμήσουν» όπως έπρεπε, με το λεγόμενο «Guard of Honor». Γιατί αυτός είναι ο Στίβεν Τζέραρντ...

inner

inner

inner



Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x