Oλλανδία

Σοκ στη Φέγενοορντ: Ποδοσφαιριστής των ακαδημιών πάσχει από καρκίνο στους όρχεις

Στην αποκάλυψη ότι πάσχει από καρκίνο στους όρχεις προχώρησε ο 14χρονος ποδοσφαιριστής των ακαδημιών της Φέγενορντ, Μικ Άκερμανς, μέσω ανάρτησης του στο instagram.

Σοκ προκάλεσε στις τάξεις της Φέγενοορντ αλλά και του ολλανδικού ποδοσφαίρου, η αποκάλυψη του 14χρονου ποδοσφαιριστή, Μικ Άκερμανς ότι πάσχει από καρκίνο στους όρχεις.

O ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, θέλησε να κάνει γνωστή την περιπέτεια της υγείας του μέσω instagram τονίζοντας ότι έχει ήδη υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση και ότι πρόκειται σύντομα να ξεκινήσει τον πρώτο κύκλο χημειοθεραπειών διάρκειας έξι εβδομάδων.

Μάλιστα, ο Άκερμανς, ευχαρίστησε τόσο τον σύλλογο του Ρότερνταμ που του έχει καλύψει όλα τα έξοδα, αλλά και την οικογένεια του που έχει σταθεί δίπλα του.

Αναλυτικά το συγκλονιστικό του μήνυμα:

«Έχω κάνει χειρουργική επέμβαση και ευτυχώς δεν έχουν βρεθεί άλλες μεταστάσεις. Ωστόσο, θα ξεκινήσω ένα κύκλο χημειοθεραπείας για τις επόμενες έξι εβδομάδες.

Θα είναι μια δύσκολη διαδικασία, αλλά με όλη την υποστήριξη που έχω λάβει μέχρι τώρα από τον σύλλογο μου, τον παλιό μου σύλλογο, τους φίλους, τους γνωστούς και την οικογένειά μου, θα βγω από αυτό πιο δυνατός. Το ξέρω σίγουρα. Τα λέμε σύντομα»
.



Θυμίζουμε ότι ο Άκερμανς το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε από την Αϊντχόφεν στη Φέγενοορντ με ένα ποσό της τάξης των 30 χιλ. ευρώ το οποίο και αποτελεί ρεκόρ για ποδοσφαιριστή τέτοιας ηλικίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x