Champions League

Φέρντιναντ: «Ο Αζάρ πήγε στην Ρεάλ την λάθος στιγμή»

Την άποψη ότι ο Εντέν Αζάρ πήγε σε λάθος timing στην Ρεάλ Μαδρίτης διατύπωσε ο Ρίο Φέρντιναντ.

Ξεκάθαρος ήταν σε δηλώσεις του για την επιλογή του Εντέν Αζάρ να συνεχίσει την καριέρα του στους «μερένχες» ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ. Ο νυν σχολιαστής εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τον εάν ο Βέλγος άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την σωστή επιλογή για τον νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό.

Αναμφίβολα ,η απόκτηση του Αζάρ ανέβασε και πάλι ψηλά τον πήχη για την Ρεάλ με τον Βέλγο ωστόσο μέχρι στιγμής να δείχνει ότι δεν μπορεί να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού των «Μαδριλένων».

«Όταν πηγαίνεις σε έναν σύλλογο του βεληνεκούς της Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να κερδίζεις το δικαίωμα να παίρνεις τακτικότερα την μπάλα στα πόδια σου. Αυτό ο Αζάρ δεν πρέπει να το κάνει στις προπονήσεις αλλά στους αγώνες. Φοβάμαι ότι ο Αζάρ πήγε στην Ρεάλ την λανθασμένη χρονική στιγμή. Η Ρεάλ είναι μια ομάδα, η οποία ηλικιακά δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση νεανική και αυτή την περίοδο δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Αυτό θα τον επηρεάσει αρνητικά στο πέρασμα του χρόνου», κατέληξε ο Ρίο Φέρντιναντ.


Επιμέλεια: Βασίλης Μιχάλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x