Αγγλία

Φέρντιναντ: «Πληγωμένο θηρίο ο Ζοσέ»

Συγχαρητήρια στον Ζοσέ Μουρίνιο για την πρόσληψή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε ο Ρίο Φέρντιναντ, που χαρακτήρισε «πληγωμένο θηρίο που θέλει να αντιδράσει» τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ως πληγωμένο ζώο που θέλει να αντιδράσει χαρακτήρισε ο Ρίο Φέρντιναντ τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός των «Κόκκινων Διαβόλων» χαιρέτησε την πρόσληψη του Πορτογάλου από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνοντας συγχαρητήρια στον τεχνικό μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

Παράλληλα ο άγγλος καθησύχασε τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσον αφορά το ποδόσφαιρο που θα παίξει η ομάδα στη Μουρίνιο εποχή κάνοντας αναφορά στο ποδόσφαιρο που έπαιξε η Τσέλσι την πρώτη του χρονιά στο νησί.

Ακόμα ο Ρίο Φέρντιναντ «συμβούλεψε » τον Ζοσέ Μουρίνιο να επαναφέρει το πνεύμα νικητή στην ομάδα του Μάντσεστερ, όχι μόνο στους παίκτες αλλά και σε όποιον δουλεύει στο σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Ρίο Φέρντιναντ με αφορμή την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Συγχαρητήρια στον Ζοσέ για την πρόσληψή του στο μεγαλύτερο κλαμπ του κόσμου. Αυτή είναι για εκείνον η πιο ενθουσιώδης και η μεγαλύτερη πρόκληση στη μέχρι στιγμής καριέρα του.
Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να καταφέρει, είναι να φέρει πίσω τη νοοτροπία νικητή στην ομάδα. Φέρε πίσω αυτή τη νοοτροπία στους παίκτες αλλά και σε όσους δουλεύουν στο σύλλογο. Δώσε τους πίσω ξανά την πίστη στο σύλλογο που είναι τόσο σημαντική. Αλλά αυτό είναι το ίδιο σημαντικό να συμβεί με τον τρόπο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ακούω πολλούς να λένε ότι ο η φιλοσοφία του Μουρίνιο δεν ταιριάζει με τη φιλοσοφία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρόλα αυτά η Τσέλσι που παρουσίασε ο Ζοσέ την πρώτη του χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ, έπαιζε με παίκτες από τα πλάγια και γρήγορο επιθετικό παιχνίδι. Είχαν τότε τον Ρόμπεν και τον Νταφ που ήταν ταχύτατοι.

Αυτό είναι ένα σημάδι ότι ξέρει πώς να κάνει μια ομάδα να παίξει με τον τρόπο που θέλουν οι φίλαθλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δουν την ομάδα τους. Κάτι άλλο που ακούω είναι η αμφιβολία για το αν θα συνεχίσει την παράδοση της Γιουνάιτεντ να προωθεί νέους ποδοσφαιριστές. Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό αλλά θα το δείξει ο χρόνος.

Αυτό όμως που μπορώ να πω στους φίλους της Γιουνάιτεντ είναι ότι είναι ένας αληθινός νικητής από όλες τις πλευρές, η καριέρα του δείχνει επιτυχία. Μετά την αποτυχημένη του τελευταία χρονιά πέρσι με την Τσέλσι, αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αυτός ο νικητής είναι πλέον ένα πληγωμένο ζώο και αυτό καθιστά την πρόσληψή του άκρως δελεαστική. Ο Ζοσέ πήγε από την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ σε μια πολύ απογοητευτική χρονιά, οπότε θα θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες πολύ γρήγορα.

Θα θέλει σίγουρα να απαντήσει σε όλα τα αρνητικά δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα (είμαι σίγουρος ότι τα έχει κρατήσει κάπου, καθώς είναι ανταγωνιστικός) και θα είναι περισσότερο συγκεντρωμένος από ποτέ.

Η μεγάλη προσωπικότητα του Μουρίνιο είναι φτιαγμένη για αυτό το μεγάλο σύλλογο και είναι αυτό που περίμενε. Του εύχομαι τα καλύτερα»


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x