Πορτογαλία

Φερέιρα και Μαρτίνς στο «στόχαστρο» της Σπόρτινγκ (pic)

Τέσσερις «στόχοι», μεταξύ των οποίων είναι τα ονόματα του Αμπέλ Φερέιρα και ο Πέδρο Μαρτίνς, βρίσκονται στην κορυφή της λίστας του προέδρου της Σπόρτιγκ Λισαβόνας.

Τον διάδοχο του Μάρσελ Κάιζερ για τον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας αναζητά ο πρόεδρος του πορτογαλικού συλλόγου, Φρεντερίκο Βαράντας, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου.

Και στις τρεις μεγάλες εφημερίδες της χώρας βρίσκεται ως πρώτο όνομα ο Αμπέλ Φερέιρα του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει απορρίψει ήδη σχετική κρούση των «λιονταριών».

Στη λίστα των υποψηφίων, ωστόσο, είναι και το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς του Ολυμπιακού.

Η Record παρουσιάζει τα τέσσερα ονόματα στη λίστα της Σπόρτινγκ, η οποία εκτός από τους δύο «Έλληνες» τεχνικούς ενδιαφέρεται για τον Κίκε Σετιέν και τον Σίλας.



Η O' Jogo, από την πλευρά της, βάζει στην κορυφή του συλλόγου της Λισαβόνας τον Φερέιρα, τονίζοντας πως «ο ΠΑΟΚ απέρριψε την πρώτη πρόταση» και προσθέτει ότι «η εύθραυστη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα μπορεί όμως να βοηθήσει στο να προχωρήσει η περίπτωσή του».



Τέλος, η A Bola αναφέρει πως ο Πόντες αποχωρεί από τον πάγκο της Σπόρτινγκ και υπογραμμίζει πως «η διοίκηση του συλλόγου έχει ξεκινήσει επαφές για τον Αμπέλ Φερέιρα, ωστόσο στη λίστα υπάρχουν κι άλλες επιλογές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x