Πορτογαλία

Φερνάντο Σάντος: «Με σόκαραν τα όσα ειπώθηκαν για τον Μάρκο Σίλβα»

Σοκαρισμένος για τα όσα ειπώθηκαν εις βάρος του Μάρκο Σίλβα, την εποχή που ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ήταν στον πάγκο της Σπόρτινγκ, ανέφερε ο Φερνάντο Σάντος στο δικαστήριο της Λισαβώνας.

Ο Φερνάντο Σάντος κατέθεσε σε δικαστήριο της Λισαβώνας ως μάρτυρας του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, καθώς ο δεύτερος έχει κάνει αγωγή εναντίον του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Ζοσέ Εντουάρντο, ζητώντας του αποζημίωση 45.000 ευρώ.

Ο 39χρονος τεχνικός αναφέρει στην αγωγή περιστατικά που συνέβησαν την περίοδο που ήταν στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας, καθώς σε αυτό το χρονικό διάστημα αναφέρθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής, τονίζοντας ότι ο νεαρός προπονητής εξυπηρετούσε συμφέροντα τρίτων.

Ο Μάρκο Σίλβα τόνισε ότι: «Με όσα ισχυρίστηκε, μας έβαλε σε σκοτεινούς δρόμους. Εγώ έφθασα στην Σπόρτινγκ έχοντας κάνει πολλή δουλειά. Ήμουν 37 ετών και βρέθηκε ένας άνθρωπος να ισχυριστεί για εμένα ότι είχα σκοτεινούς σκοπούς και ήθελα να καταστρέψω τον πρόεδρο του συλλόγου και την ομάδα. Τελικά όλα έγιναν διότι αυτός ο άνθρωπος προσπάθησε να καταστρέψει εμένα. Δεν είναι εύκολο να φτιάξεις μια καριέρα, αλλά είναι εύκολο να την καταστρέψεις με ψευδείς κατηγορίες. Οι δηλώσεις του έβλαψαν εμένα προσωπικά και έκαναν κακό στην οικογένειά μου» ανέφερε ο Μάρκο Σίλβα.

Ο Φερνάντο Σάντος, αφού δήλωσε αρχικά ότι είναι φίλος και των ανδρών, απάντησε ότι δεν εξυπηρετεί συμφέροντα τρίτων και επεσήμανε: «Είχα μιλήσει τότε με τον Μάρκο και του είχα δηλώσει την συμπαράστασή μου. Με σόκαραν όσα ειπώθηκαν γι' αυτόν. Θεωρώ πως ήταν προσβολή της προσωπικότητάς του. Αντιλαμβάνομαι ότι όλοι οι προπονητές δέχονται κριτική, αλλά η συγκεκριμένη ήταν προσβλητική».

Ο πρόεδρος της Ένωσης των προπονητών Πορτογαλίας, Ζοσέ Περέιρα ανέφερε: «Ο Μάρκο Σίλβα κατηγορήθηκε για καταστάσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x