Οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πέρσι το καλοκαίρι άνοιξαν την όρεξη στον Φερνάντο Σάντος.

Ο τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας σε δηλώσεις του έθεσε ως στόχο –αρχικά- την πρόκριση στο Παγκόσμιο και συνέχεια μια πορεία η οποία φτάνει μέχρι και στην κατάκτησή του.

«Ο πρώτος στόχος είναι να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά, παραμένοντας προσγειωμένοι, να το κατακτήσουμε. Δεν έχουμε κερδίσει ποτέ αυτό το τρόπαιο, αλλά η βεβαιότητά μου βασίζεται στο γεγονός ότι έχουμε μια βάση, σπουδαίους παίκτες, ποιότητα στους προπονητές και οργάνωση. Δεν υπάρχει κάποιο μυστήριο ή θαύματα, υπάρχει δουλειά» τόνισε ο Σάντος, κατά τη διάρκεια συνεδρίου που διοργανώθηκε στο «Ζοζέ Αλβαλάντε» της Λισαβόνας και συνέχισε:

«Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε συνέχεια στα όσα στο EURO. Είναι απόλυτα φυσικό. Πάντα θα υπάρχουν απαιτήσεις και πρέπει να γνωρίζουμε πως να ζούμε με αυτές. Το επίπεδο των απαιτήσεων ανεβαίνει και αυτό είναι καλό, διότι μας αναγκάζει να γινόμαστε καλύτεροι» κατέληξε.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ