Stoiximan Super League

Φέρνει… γαλλικό κλειδί ο Ολυμπιακός

Έντονη φημολογία ότι ο Ολυμπιακός προχωράει (με τις ευλογίες Μοντέστο και τη βοήθεια Καρεμπέ) υπόθεση πολυσύνθετου χαφ, που αγωνίζεται στη Ligue 1, έχει αναπτυχθεί εσχάτως. Τα ονόματα που ακούγονται.

Πάει για… γαλλικό κλειδί ο Ολυμπιακός.

Έντονη φημολογία ότι οι «ερυθρόλευκοι» προχωράνε περίπτωση πολυσύνθετου μέσου, που αγωνίζεται στο Championnat και μένει ελεύθερος προσεχώς έχει αναπτυχθεί, όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή». Πρόκειται για υπόθεση που «τρέχει» ο Φρανσουά Μοντέστο, με τη βοήθεια και του Κριστιάν Καρεμπέ.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η φημολογία, που προκύπτει από γραφεία μάνατζερ στο Παρίσι, για τον Αντριέν Τόμασον της Ναντ, που αγωνίζεται στον άξονα (έχοντας τη δυνατότητα να παίξει επιπλέον και ως οκτάρι και ως δεκάρι, όπως και σαν εξτρέμ), αλλά, πλέον, ακούγεται και ο 25χρονος, Σανίν Πρίσιτς της Ρεν.

Το όνομά του ακούγεται για πρώτη φορά και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν μένει στην ομάδα του, αφού δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό οι δύο πλευρές, αλλά ο Λαμουσί τον είχε βασικό μέχρι το τέλος της σεζόν. Είναι 6 φορές διεθνής με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, αποκτήθηκε το 2014 από τη Σοσό και ενδιάμεσα αγωνίστηκε δανεικός σε Περούτζια και Τορίνο. Φέτος, έκανε 19 συμμετοχές (οι 18 βασικός) στο πρωτάθλημα και μια στο Λιγκ Καπ και φέτος 25 στη Ligue 1. Ο λόγος που δεν έπαιξε σε περισσότερα παιχνίδια στη σεζόν που φεύγει, είναι ότι πέρασε τραυματισμό στα τέλη Οκτωβρίου, αλλά επέστρεψε σε καλή κατάσταση και «έγραψε» αρκετές συμμετοχές.

Παράλληλα, από τη Γαλλία ο Ολυμπιακός προχωράει και την υπόθεση του νεαρού επιθετικού, Ζαν Φιλίπ Ματέτα της Λιόν, που έχει ακουστεί για την περίπτωση που αποχωρήσει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x