Europa League

Φεστιβάλ γκολ και προβάδισμα για Λάτσιο στο «Ολίμπικο»

Με ξέσπασμα μετά την ισοφάριση σε 2-2 από την Σάλτσμπουργκ, η Λάτσιο σημείωσε δύο γκολ σε τρία λεπτά και πήρε προβάδισμα πρόκρισης με το 4-2 κόντρα στους Αυστριακούς.

Σε ένα ανοικτό παιχνίδι με έξι γκολ, η Λάτσιο ξέσπασε μετά την ισοφάριση της Σάλτσμπουργκ σε 2-2 και πήρε το προβάδισμα με 4-2 κόντρα στην αυστριακή ομάδα. Ο Λούλιτς άνοιξε το σκορ, ισοφάρισε με πέναλτι ο Μπερίσα, έδωσε εκ νέου προβάδισμα ο Παρόλο με την έναρξη του ημιχρόνου, αλλά ο Μιναμίνο ισοφάρισε σε 2-2. Ο Φελίπε Άντερσον εννέα λεπτά αφότου πέρασε σαν αλλαγή το 3-2, ο Ιμόμπιλε το τελικό 4-2.

Η Λάτσιο μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε ν’ ανοίξει νωρίς το σκορ. Μόλις στο 8ο λεπτό η Λάτσιο μπήκε στη θέση του οδηγού με τον Μπάστα να πασάρει στην καρδιά της περιοχής των Αυστριακών και τον Λούλιτς με ιδανικό τελείωμα να σκοράρει.

Οι Αυστριακοί έβγαλαν ωστόσο αντίδραση και πριν συμπληρωθεί το μισάωρο ισοφάρισε από την άσπρη βούλα. Ο Μπάστα ανέτρεψε τον Νταμπούρ και την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπερίσα που ήταν ψύχραιμος από την άσπρη βούλα και ισοφάρισε. Η Λάτσιο προσπάθησε να ξαναπάρει κεφάλι στο σκορ και είχε την καλύτερη της ευκαιρία με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς μετά από σέντρα του Λούλιτς στο 43’, αλλά αυτός αστόχησε από καλή θέση.

Με ένα υπέροχο γκολ του Παρόλο στο 49’ η Λάτσιο σε μια πανομοιότυπη κατεβασιά με αυτή του πρώτου γκολ, αλλά με μια εξαιρετική εκτέλεση του Παρόλο, από την ασίστ του Λουίς Αλμπέρτο και πάλι έκανε το 2-1. Η Σάλτσμπουργκ όμως είχε και πάλι απάντηση με τον Ιάπωνα, Μιναμίνο να σκοράρει στο 71ο και να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Ο Φελίπε Άντερσον τρία λεπτά μετά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ιταλική ομάδα για το 3-2 εννέα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγώνα. Στο 76’ ο Ιμόμπιλε έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους Ρωμαίους που με αυτό το ξέσπασμα καθάρισαν τη νίκη.

Οι συνθέσεις:

Λάτσιο: Στρακόσια, Ντε Φράι, Λούκας, Μπάστα (65’ Πατρίκ), Παρόλο, Ιμόμπιλε (85’ Καϊσέδο), Λουίς Αλμπέρτο, Λούλιτς, Μλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ράντου, Λουίς Φελίπε (65’ Φελίπε Άντερσον)

Σάλτσμπουργκ: Βάλκε, Χαϊντάρα (82’ Βόλφ), Καλέτα Καρ, Σαμασέκου, Νταμπούρ, Μπερίσα, Αντρέ Ραμάλιο, Ούλμπερ, Γκούλμπραντσεν (70’ Μιναμίνο), Λάινερ, Σλάγκερ

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x