Ισπανία

«Φευγάτος» ο Ραφίνια από την Μπαρτσελόνα

Κοντά στην έξοδο είναι ο Ραφίνια Αλκάνταρα από την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του πατέρα και μάνατζερ του, Μαζίνιο.

Τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του θα ψάξει ο Ραφίνια Αλκάνταρα τον Ιανουάριο, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του, Μαζίνιο, που είναι και μάνατζερ του.

Ο Βραζιλιάνος μέσος αγωνίστηκε το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν στην Ίντερ ως δανεικός, απ’ όταν γύρισε στην Μπαρτσελόνα, όμως, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο 25χρονος έχει αγωνιστεί σε μόλις τέσσερα παιχνίδια της φετινής La Liga και φέρεται αποφασισμένος να αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

«Ο Ραφίνια δεν μπορεί να καταλάβει την κατάσταση», δήλωσε ο Μαζίνιο σε συνέντευξη του στη «Sport».

«Μόνο ο προπονητής μπορεί να απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση (σ.σ. τα κριτήρια επιλογής) και είμαστε αφοσιωμένοι στο να σιγουρευτούμε πως ο Ραφίνια θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής, κάτι που αυτή την στιγμή δεν συμβαίνει», πρόσθεσε.

«Σκεφτόμαστε την έξοδο, ναι, επειδή η κατάσταση που επικρατεί δεν είναι αυτό που επιθυμούμε και χρειάζεται να αγωνίζεται 30-40 παιχνίδια το χρόνο, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί εδώ», συνέχισε.

«Θέλει να αγωνίζεται συχνά, υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται και θα μπορούσαν να του προσφέρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.
Πιστεύουμε πως η Μπαρτσελόνα θα δώσει το “πράσινο φώς”
»

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x