Αγγλία

Από το Μάντσεστερ στη Ρώμη ο Κολάροφ

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής δεν χωράει στα πλάνα του Πεπ Γκουαρδιόλα ο οποίος αποκάλυψε πως επιθυμία και του ίδιου του παίκτη είναι να μετακομίσει στην Ιταλία.

Ήρθε η ώρα να φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι ο Αλεξάνταρ Κολάροφ καθώς όπως όλα δείχνουν ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο 31χρονος άσος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία για χάρη της Ρόμα.

Η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε από τη Γιουνάιτεντ με 2-0 σε φιλική αναμέτρηση και εκεί φάνηκε ξεκάθαρα ότι προπονητής των «πολιτών» δεν έχει στα πλάνα του τον Κολάροφ αφού δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου.

Ο Γκουαρδιόλα είπε για τον παίκτη: «Δεν μου αρέσει να δουλεύω με ανθρώπους που δεν θέλουν να μείνουν. Έχει μία μεγάλη ευκαιρία να πάει στη Ρόμα. Μας έχει πει ότι θέλει να φύγει. Του εύχομαι ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».

Ο Σέρβος μπακ φαίνεται πως δεν χωράει στα αγωνιστικά πλάνα τηε Σίτι καθώς αυτή τη μεταγραφική περίοδο απέκτησε τον Γουόκερ από την Τότεναμ ενώ δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Ντανίλο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Παράλληλα οι "πολίτες" έχουν ήδη κινηθεί για την απόκτηση του Μέντι από τη Μονακό.

Ο Κολάροφ αγωνίζεται από το 2010 στη Μάντσεστερ Σίτι μετρώντας 165 συμμετοχές και 11 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ. Τώρα ήρθε η ώρα να γυρίσει στην Ιταλία, για χάρη της Ρόμα αυτή τη φορά. Στο παρελθόν πάντως (2007-2010) αγωνιζόταν στη Λάτσιο.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x