Stoiximan Super League

Φεύγει και πάει Ισπανία ο Σιόβας

Παρελθόν θα αποτελέσει ο Δημήτρης Σιόβας από τον Ολυμπιακό και φαίνεται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπέτις του Γκουστάβο Πογέτ.

Έτοιμος να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό είναι ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος έχει αγωνιστεί μόλις μισή ώρα στη φετινή σεζόν, καθώς τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Χάποελ Μπερ Σεβά στο Καραϊσκάκη.

Στα γραφεία της ΠΑΕ έχει φθάσει πρόταση για τον 28χρονο στόπερ και αναμένεται να την αποδεχθούν οι «ερυθρόλευκοι». Σύμφωνα με όσα γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος στο «Goal» η ομάδα που έχει χτυπήσει την πόρτα των Πειραιωτών είναι η Μπέτις του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογέτ και φαίνεται ότι τα χρήματα που δίνει είναι αρκετά καλά. Ο ίδιος εμφανίζεται θετικός, όπως είναι λογικό, στο να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Οι Ισπανοί προσέλαβαν τον Ουρουγουανό προπονητή το φετινό καλοκαίρι και στα δύο ματς που έχουν δώσει έως τώρα στην Primera Division στην τρέχουσα σεζόν, μετρούν μια ήττα (6-2 από την Μπαρτσελόνα) και μια ισοπαλία (0-0 με τη Λα Κορούνια).

Ο Σιόβας αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το 2012 και ενώ μέχρι τότε αγωνιζόταν στον Πανιώνιο, μετρά περισσότερες από εκατό συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα και την περυσινή σεζόν έκανε 22 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, έξι στο Champions League και τρεις στο Κύπελλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x