Αγγλία

Φεύγει με το κεφάλι ψηλά ο Γκουτιέρες

Πρόσφατα έζησε πολύ έντονες στιγμές, πανηγυρίζοντας την παραμονή της Νιούκαστλ στην Premier League, αλλά πλέον ο Γιόνας Γκουτιέρες αναζητά τον νέο σταθμό της καριέρας του, όπως και ο Ράιν Τέιλορ.

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιόνας Γκουτιέρες και τον Ράιαν Τέιλορ γνωστοποίησε η Νιούκαστλ. Οι δύο ποδοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι τέλος Ιουνίου και ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Όλα αυτά πέντε ημέρες μετά την τελευταία αγωνιστική της Premier League, στην οποία κατάφεραν οι «καρακάξες» να «σωθούν». Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος πανηγύρισε έξαλλα την περασμένη Κυριακή, αποτελεί μια ειδική περίπτωση, καθώς πάλεψε πρόσφατα με τον καρκίνο και βγήκε νικητής, αποχωρώντας με το κεφάλι ψηλά. Λόγω του γεγονότος ότι ο στόχος επετεύχθη, σκόραρε στο τελευταίο παιχνίδι και κυρίως ότι επέστρεψε στη δράση, δίνοντας μάχη για τη ζωή του.

Στην φετινή σεζόν έκανε δέκα συμμετοχές στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας ένα γκολ. Το δεύτερο με τη Γουέστ Χαμ στο φινάλε της Premier League. Επιπλέον, αγωνίστηκε δις και με τη δεύτερη ομάδα της Νιούκαστλ.

Από την άλλη, ο Τέιλορ ο οποίος επίσης πέρασε δύσκολα φέτος καθώς ήταν εκτός για αρκετό καιρό λόγω τραυματισμού, έκανε 14 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, μια στο Λιγκ Καπ και δύο με τη δεύτερη ομάδα.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x