Stoiximan Super League

Φεύγει ως ελεύθερος ο Ιβανόφ

Απαλλάσσεται από τον Ιβανόφ ο Παναθηναϊκός. Ο Βούλγαρος στόπερ δεν θα συνεχίσει τελικά στην Γκαζιάντεπ, αλλά όλα δείχνουν ότι θα βρεθεί λύση και θα αποτελέσει προσεχώς παρελθόν από το «τριφύλλι».

Εξελίξεις προσεχώς με Ιβάν Ιβανόφ στον Παναθηναϊκό.

Μπορεί στο «τριφύλλι» να μην ήρθαν τα ευχάριστα νέα που περίμεναν με τον Βούλγαρο αμυντικό από την υπόθεση με την Γκαζιάντεπ, αλλά εκτιμάται τελικά θα φύγει ως ελεύθερος από την ομάδα και θα γλιτώσουν έτσι το συμβόλαιό του.

Υπάρχει αισιοδοξία ότι το συμβόλαιο του, που λήγει το 2019, θα λυθεί άμεσα, καθώς κάτι τέτοιο φάνηκε από τις συζητήσεις που είχαν οι δύο πλευρές μέχρι χθες το βράδυ, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη». Οριστικές εξελίξεις δεν σημειώθηκαν, λόγω ενός θέματος που προέκυψε από την πλευρά του παίκτη. Ωστόσο, κάτι τέτοιο θα συμβεί λογικά τις επόμενες ημέρες και θα ανακοινωθεί η αποχώρηση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού από τον Παναθηναϊκό.

Σε ό,τι αφορά το μέλλον του Ιβανόφ, υπάρχει η πληροφορία ότι έχει βρει ομάδα από τη ρωσία και ότι γι' αυτό δεν αποδέχθηκε την πρόταση που είχε από Τουρκία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x